Vinòmic restaurant

 

Pau Gener Barbany

Les responsables de la seva passió per la cuina van ser les seves àvies Cisca i Quima. Observant-les preparant els àpats familiars, va descobrir la seva vocació.
Format a l’Escola d’Hostaleria de Girona i al CETT, ha treballat a restaurants com La Cruïlla, Drolma, La Gamba, La Taverna d’en Grivé , Axol i Tresmacarrons.
Capitanejar els fogons del seu propi restaurant és la culminació d’un somni.

Tel. 931 298 270

Ubicat a l’antiga casa Can Xela de la Garriga, un edifici de l’any 1903, on tradicionalment hi vivia el cotxer del poble.
Un espai càlid i acollidor, que manté l’antiga estructura de pedra i fusta. Dues sales amb capacitat per a 35 comensals i una cuina petita, gestionades entre poques persones, amb un grau de dedicació i d’entrega molt grans.

Vinòmic restaurant

Carrer Banys 60

08530 La Garriga

Tel. 931 298 270

restaurant@vinomic.cat

www.vinomic.cat

Migdies (13 :30/15 :30)de dimecres a diumenge i nits (20 :30/22:30) de dijous a dissabte

30€ – 35€

El nostre propòsit és fer una cuina d’arrels catalanes, amb una forta identitat vallesana. La cuina de sempre, però com l’entenem avui, i feta a la nostra manera.
El protagonista de la nostra carta és el producte de proximitat, i els canvis i adaptacions venen marcats per la seva temporalitat, i establerts a partir del diàleg fluid i constant amb els productors de la comarca.
Receptes tradicionals i sabors clàssics, però donant cabuda a l’evolució, a la universalitat, a les influències d’aquí i d’allà, de coneguts i estranys. En definitiva, la cuina de sempre amb una manera de fer i d’entendre nova i personal.
Els aromes, els sabors i les textures que defineixen cada plat, es converteixen en experiències úniques i irrepetibles en assolir el maridatge amb el tast de la nostra terra, els nostres paisatges i les nostres vinyes, guiats per l’expertesa del sommelier Aleix Garcia.
La nostra raó de ser és que cada àpat sigui una experiència gastronòmica excepcional, que més enllà del menjar i el beure, evoqui les millors sensacions i emocions.
Aquesta és l’essència del Vinòmic i tot això, tangible i intangible, és el que podreu assaborir a través de la selecció de plats de temporada recollits en la nostra carta.

Vinòmic restaurant