Bouchra Benhdach i Abdel Hadi

El cuiner i cuinera son d’origen àrab (els dos afincats a Catalunya fa més de 25 anys). Autodidactes. S’estimen l’ofici. Han sabut trobar el punt d’equilibri entre la cuina tradicional vallesana i la cuina del seu país d’origen. Amb un punt de contemporani.

Tarambana

C/ Bellsolar

08440- Cardedeu

Tel. 938 71 1 655

www.tarambana.cat

Obert: Dimarts, dimecres, dijous i diumenge de 09:00 H a 02:30 Hores de la matinada.

Divendres i dissabtes de 09:00 H a 03:00 Hores de la matinada.

Dilluns tancat.

Preu mig: Menú feiners 12’50 €,  Menús festius 18 € i Carta 15 a 20 € per persona.

Obrim tot el dia, esmorzars de forquilla, menú tots els dies de la setmana: 12’5€ dies feiners / 18€ dies festius. A triar entre 6 primers i 6 segons, amb un llarg etcètera de postres.

Menú degustació per grups. Carta de nit, amanides, hamburgueses farcides 200gr, croquetes, taules d’embotits i formatges de pastor, coques del Montseny, tapes, plats de la casa (mongetes del ganxet, cuscús, remenats, saltejats,..) carns, peixos, entrepans amb pa de coca,… cuina per vegetarians i celíacs. I uns postres infinitament casolans.

El Tarambana és un espai cultural i gastronòmic dins d’una antiga fàbrica de fer moles per tallar marbre, a Cardedeu, un poble del Vallès.

Diuen que, per seduir a una persona, has de començar per l’estómac i aquest és el nostre objectiu. Decidits a seduir-te, et suggerim aliments de qualitat i saludables, tant per les persones com pel nostre entorn. Una gastronomia de proximitat, de productes de quilòmetre zero i en bona part amb certificació ecològica. Productes d’una pagesia propera per a una cuina compromesa i molt vinculada al territori.

Si “com el Vallès no hi ha res” – ens deia en Pere Quart-, què millor que els productes de la nostra comarca, i les receptes de la seva rica cultura gastronòmica, fets al nostre forn de brasa.

Et presentem, una carta elaborada essencialment amb productes d’aquí, catalans, i aprofitant el que ens dóna la terra en cada estació de l’any. A punt per ser gaudits, ben maridats amb les cerveses artesanes i els vins del nostre país.

I si ben a prop de la teva taula sents notes musicals o notes que alguna cosa passa, no t’estranyis, és que estem fent bullir l’olla. L’olla de la cuina i la de la cultura..

El Tarambana vol ser un no parar de programació cultural estable, diversa, popular, propera i gratuïta. L’objectiu, aquí, és apropar a tothom les diferents disciplines artístiques i a la cultura popular del nostre poble i del nostre país. Si mires els nostres plats: els seus noms són una mostra que la cultura i la gastronomia van molt millor ben agafades de la mà.

Això és tot. Amb tu, amb vosaltres, i amb la cuina i la cultura d’aquí, volem fer i ser poble a cada pas, per un país lliure.

Al Tarambana hi trobaràs el millor de cada casa. Fem bullir l’olla!

Vine, bada, riu, participa, menja i… bon profit!

 

Receptes:

Hummus de cigró menut

Hummus de cigró menut d’en Josep Maria (albergínia, pastanaga i carbassó) amb bastonets de pa del forn Domènech i pastanaga de l’Hort dels Munts.

Trinxat de patata i cols

Trinxat de patata i cols de varietats vallesanes d’en Quino de la Fanecada i cruixent de cansalada de la cansaladeria Casanovas.

Tarambana