La Bouchra, l’Andreu i tot l’equip de cuina

La gastronomia del Tarambana es fa en equip. La Bouchra, l’Andreu, i tota la gent que treballem a cuina, mirem d’aprendre i millorar cada dia amb allò que ens arriba de la pagesia vallesana segons la temporada de l’any. Tenim un objectiu clar: una cuina compromesa i lligada al territori.

Tarambana

C/ Bellsolar

08440- Cardedeu

Tel. 938 71 1 655

www.tarambana.cat

Obert: Dimarts, dimecres, dijous i diumenge de 09:00 H a 02:30 Hores de la matinada.

Divendres i dissabtes de 09:00 H a 03:00 Hores de la matinada.

Dilluns tancat.

Preu mig: Menú feiners 12’50 €,  Menús festius 18 € i Carta 15 a 20 € per persona.

Compartir un àpat al Tarambana és compartir el compromís amb la gastronomia d’entorn, amb la nostra pagesia i ramaderia local, amb els productes de proximitat, ecològics i de temporada! Però també amb Cardedeu, amb el país, amb la cultura, les tradicions, les entitats, i tota aquella gent enamorada de la música i de l’art!

Al Tarambana cuinem emocions! El nostre projecte neix de combinar tres de les nostres passions: la gastronomia, la cultura i el nostre entorn. Ens sentim molt propers a la terra i a tot allò que fa possible que els nostres plats estiguin farcits de cultura, nutrients i vitalitat. Aquest sentiment és el que ens empeny a treballar per amarar-nos amb la pagesia del Vallès – la més propera dels camps que ens envolten – així com amb totes les persones que fan possible la gran diversitat d’aliments que arriben a la nostra cuina. Però també ens agrada ser un escenari obert, un altaveu de difusió de totes les propostes culturals, musicals i artístiques possibles… i creiem en la gent que dedica una part del seu temps lliure a compartir il·lusions i projectes dins d’una entitat, per això, ens fa il·lusió, fer-vos un petit homenatge i dedicar-vos el nom d’alguns dels nostres plats.

Tenim la gran sort que a les nostres taules no només s´hi menja o s´hi gaudeix d’espectacles, a les nostres taules s´hi cuinen relacions, amistats, projectes, feines, somnis… i això és gràcies a vosaltres! Us convidem a gaudir-ne. Bon profit!

Tarambana
Mengem cultura!

Receptes:

Hummus de cigró menut

Hummus de cigró menut d’en Josep Maria (albergínia, pastanaga i carbassó) amb bastonets de pa del forn Domènech i pastanaga de l’Hort dels Munts.

Trinxat de patata i cols

Trinxat de patata i cols de varietats vallesanes d’en Quino de la Fanecada i cruixent de cansalada de la cansaladeria Casanovas.

Tarambana