GONZALO FERRERUELA SANFELIU

En Gonzalo és una persona senzilla i constant, llicenciat en biologia i amb formació i experiència de cuina i pastisseria.

Posa els seus coneixements i aptituds al servei del producte, anteposant el respecte per la feina dels productors a la creativitat, per tal d’oferir una gastronomia el més pura essencial possible.

RESTAURANT FERRERUELA, CUINA DE LA TERRA

C. Bobalà, 8. (A prop de l’estació de l’AVE)

Lleida (25004)

T. (+34) 973 221 159

info@ferreruela.com

www.ferreruela.com

Migdies de dilluns a dissabte i festius: De 13.00 a 15.30 hores.

Nits de divendres a dissabte i vigilies de festius: De 21.00 a 23.00 hores.

Tanquem diumenges.

PREUS: 40-50€

El nostre restaurant practica una cuina elaborada amb producte de proximitat, de temporada i de qualitat. Treballem perquè els nostres clients identifiquin en la nostra cuina el sabor de la memòria i la tradició.

Utilitzem la brasa, tècnica ancestral de les nostres terres, combinant-la amb mètodes avantguardistes, cuinant productes que tradicionalment no es preparaven a la brasa.

L’any 2011 vam obrir el restaurant a Lleida, basant-nos en la combinació de la tradició culinària de les nostres terres amb la cuina actual. Treballem amb productes de proximitat i de temporada, reflectint valors com la cultura gastronòmica del nostre territori i la sostenibilitat en tots i cadascun dels àmbits en els que desenvolupem la nostra activitat econòmica, en la qual primem la nostra relació amb el medi ambient des d’una perspectiva de sostenibilitat i solidaritat.

El restaurant és la il•lusió d’un projecte personal amb la finalitat d’expressar una personalitat i uns valors adquirits en una sèrie d’experiències personals, acadèmiques i laborals que, actualment, compta amb un equip de cuina i sala que defineixen el caràcter de cuina de la terra que destaca el propi nom del restaurant.

A més a més de la carta estacional, disposem d’una oferta gastronòmica, en forma de suggeriments que varia diàriament segons el producte del mercat que ens ofereix la temporada.

Basem la nostra proposta en l’ús de productes de proximitat i de temporada, elaborats de artesanalment pels productors locals, així donem suport a les activitats econòmiques tradicionals de la regió, permetent que el client pugui valorar la diferència qualitativa respecte a productes de procedència desconeguda.

Disposem d’un local ampli, íntim i elegant. La sala principal té capacitat per 31 persones, compta amb una brasa a la vista, on es cuina la nostra selecció de carns i peixos. A més a més tenim una sala més petita per a 20 persones on oferim celebracions familiars i reunions d’empresa, basades en dos menús a escollir.