Jordi Tomàs

Som un equip de treball on l’experiència i la motivació són els nostres elements clau alhora de tractar la gastronomia del Restaurant Arç, experiència perquè fa anys que treballem amb plats tradicionals dels Pirineus, amb productes de proximitat i sobre tot, en fer plats gustosos! La motivació perquè el nostre personal creu en aquest projecte i ho fa possible.

Volem apendre i divertirnos amb la feina que fem i a l’hora establir uns vincles de confiança en l’equip que fa que es desenvolupin les habilitats de tots nosaltres i aixó es reflecteix en els nostres plats.

Restaurant Arç

Cerdanya Ecoresort

Carrer del Puig, 4

25727 Prullans, Lleida

+34 973 510 260

info@cerdanyaecoresort.com

www.cerdanyaecoresort.com

Obert els caps de setmana i festius

De Juliol a  Setembre tots el dies.

Mesos de Juny i Octubre nomès esmorzar i sopar.

Esmorzar : 8:00-10:30

Dinar : 13:30 -15:30

Sopar: 20:00 – 22:30

Consultar horaris:

https://www.cerdanyaecoresort.com/horaris-i-calendaris/horari-restaurants/

 Adult 23,00 €, infant 6-12 anys 11,90€, infants 2-5 anys  6,30€

Tasta un bufet únic, ecològic i d’allò més saludable al nostre Restaurant Arç: receptes de l’àvia, amanides, arrossos, carn feta al moment i per acabar dolços elaborats amb molta cura!

• Apliquem el nostre compromís 70%. Menjar ecològic i de proximitat, cuina catalana amb accent pirinenc, plats sense gluten i plats vegetarians
• Buffets temàtics de productor local. Dies amb mini-buffet de productes de la zona:
• Gran capacitat per menjar còmodament
• Vistes panoràmiques a la Serra del Cadí-Moixeró
• Buffet per a tots els gustos amb hortalisses que provenen del nostre hort Verger Cerdà i productes que comprem a productors locals i/o ecològics
• Remenja’mmm Estem contents d’estar adherits a aquest projecte per reduir el malbaratament alimentari.

Al nostre Restaurant ARÇ us premiem si us acabeu els vostres plats amb la moneda Social Cerdans! Aquestes monedes les podreu dipositar en unes guardioles que corresponen cadascuna a algun projecte d’una ONG, i som nosaltres qui, partint dels nostres valors, convertim les monedes de fusta en donatius per aquestes ONGs!

​L’experiència i la motivació són els nostres elements clau alhora de tractar la gastronomia del Cerdanya EcoResort: experiència perquè fa anys que treballem amb plats tradicionals dels Pirineus, amb productes de proximitat i sobre tot, en fer plats gustosos! La motivació perquè el nostre personal creu en aquest projecte i ho fa possible.

El benestar de les persones i del planeta i la seva biodiversitat ens interessa, així que ja fa anys ens hem compromés a que un 70% dels nostres plats siguin ecològics i de proximitat, i com que volem que en gaudeixi tothom un 70% més són sense gluten, elaborats i presentats amb molta cura pels nostres treballadors i treballadores!

Som membres del col·lectiu Cuina Pirinenca de Cerdanya, estem reconeguts com a hotel gastronòmic per la Generalitat i som membres de Cuina Catalana i de l’Associació Agroalimentària de la Cerdanya.

Al Cerdanya EcoResort posem el cor de la nostra empresa en la natura, en el respecte al medi ambient, a la cultura i en la societat rural i per això ens ens hem proposat seguir uns compromisos de sostenibilitat. Gaudim fent un món millor!
La permacultura, una forma de veure el món que apliquem en la nostra horta i que inspira la nostra empresa. La permacultura és molt més que una forma de cultivar la terra de forma regenerativa, és un nou enfocament per a viure de manera més harmònica amb la terra.

Us animem a gaudir de la nostra experiència gastronòmica! Sense tots, el Cerdanya EcoResort no seria el que és!

Receptes:

Restaurant Arç Cerdanya Ecoresort