Restaurant Arç
Cerdanya Ecoresort

 

Jordi Tomàs

Som un equip de treball on l’experiència i la motivació són els nostres elements clau alhora de tractar la gastronomia del Restaurant Arç, experiència perquè fa anys que treballem amb plats tradicionals dels Pirineus, amb productes de proximitat i sobre tot, en fer plats gustosos! La motivació perquè el nostre personal creu en aquest projecte i ho fa possible.

Volem apendre i divertirnos amb la feina que fem i a l’hora establir uns vincles de confiança en l’equip que fa que es desenvolupin les habilitats de tots nosaltres i aixó es reflecteix en els nostres plats.

Tasta un bufet únic, ecològic i d’allò més saludable al nostre Restaurant Arç: receptes de l’àvia, amanides, arrossos, carn feta al moment i per acabar dolços elaborats amb molta cura!

• Apliquem el nostre compromís 70%. Menjar ecològic i de proximitat, cuina catalana amb accent pirinenc, plats sense gluten i plats vegetarians.
• Buffets temàtics de productor local. Dies amb mini-buffet de productes de la zona:
• Gran capacitat per menjar còmodament.
• Vistes panoràmiques a la Serra del Cadí-Moixeró.
• Buffet per a tots els gustos amb hortalisses que provenen del nostre hort Verger Cerdà i productes que comprem a productors locals i/o ecològics.
• Remenja’mmm Estem contents d’estar adherits a aquest projecte per reduir el malbaratament alimentari.
• Mima el paladar amb el nostre menú som gastronomia amb productes ecològics de proximitat ( sota reserva)

Al nostre Restaurant ARÇ us premiem si us acabeu els vostres plats amb la moneda Social Cerdans! Aquestes monedes les podreu dipositar en unes guardioles que corresponen cadascuna a algun projecte d’una ONG, i som nosaltres qui, partint dels nostres valors, convertim les monedes de fusta en donatius per aquestes ONGs!

Restaurant Arç
Cerdanya Ecoresort

Carrer del Puig, 4,

25727 Prullans, Lleida

+34 973 510 260

info@cerdanyaecoresort.com

www.cerdanyaecoresort.com

Obert els caps de setmana i festius

De Juliol a  Setembre tots el dies.

Mesos de Juny i Octubre nomès esmorzar i sopar.

Esmorzar : 8:00-10:30

Dinar : 13:30 -15:30

Sopar: 20:00 – 22:30

Consultar horaris:

https://www.cerdanyaecoresort.com/horaris-i-calendaris/horari-restaurants/

 Adult 23,00 €, infant 6-12 anys 11,90€, infants 2-5 anys  6,30€

​L’experiència i la motivació són els nostres elements clau alhora de tractar la gastronomia del Cerdanya EcoResort: experiència perquè fa anys que treballem amb plats tradicionals dels Pirineus, amb productes de proximitat i sobre tot, en fer plats gustosos! La motivació perquè el nostre personal creu en aquest projecte i ho fa possible.

El benestar de les persones i del planeta i la seva biodiversitat ens interessa, així que ja fa anys ens hem compromés a que un 70% dels nostres plats siguin ecològics i de proximitat, i com que volem que en gaudeixi tothom un 70% més són sense gluten, elaborats i presentats amb molta cura pels nostres treballadors i treballadores!

Som membres del col·lectiu Cuina Pirinenca de Cerdanya, estem reconeguts com a hotel gastronòmic per la Generalitat i som membres de Cuina Catalana i de l’Associació Agroalimentària de la Cerdanya.

Al Cerdanya EcoResort posem el cor de la nostra empresa en la natura, en el respecte al medi ambient, a la cultura i en la societat rural i per això ens ens hem proposat seguir uns compromisos de sostenibilitat. Gaudim fent un món millor!
La permacultura, una forma de veure el món que apliquem en la nostra horta i que inspira la nostra empresa. La permacultura és molt més que una forma de cultivar la terra de forma regenerativa, és un nou enfocament per a viure de manera més harmònica amb la terra.

Us animem a gaudir de la nostra experiència gastronòmica! Sense tots, el Cerdanya EcoResort no seria el que és!

Restaurant Arç Cerdanya Ecoresort