Niu Nou

Convivia Catalunya Central

Carme Clotet Cortina

Sóc una cuinera autodidacta, enamorada de l’art de cuinar, que cada dia estimo més. La meva filosofia és cuinar amb aliments de proximitat, de temporada i ecològics. M’interessa conservar les tradicions de la cuina local.

Petit i acollidor, cuina tradicional creativa, en què utilitzem productes d’agricultura ecològica i de proximitat, que sovint ens serveixen des de les masies dels voltants.

La carta s’inspira en el nostre entorn i els plats porten noms de la natura que ens envolta. També tenim plats de cuina medieval i càtara.


Niu Nou

Avgda. Vila Seca, 1

08695 – Bagà (Barcelona)

Tel. 938 244 253

www.niunou.com

Obert: De 8:00 H a 22:00 Hores. Tancat els dimarts per descans setmanal.   Preu mig: 16 € dies feiners i 35 €, aproximadament, caps de setmana i festius.

El nostre restaurant

Té una capacitat per a 20 comensals . Comencem l’any 1993 amb una granja – croissanteria , on preparàvem entrepans , pizzes i alguns plats cuinats . L’estiu de l’ any 2000 ens traslladem al local actual , ja convertit en restaurant .

 La nostra cuina

Preparem una cuina fresca , personal , interessant i sana . Intentem recuperar els gustos tradicionals , aquells que tenim gravats en la nostra memòria , en els records de la cuina de la nostra infància .

També és una invitació a la lentitud , al plaer de menjar sense cap pressa , assaborint uns bons plats i gaudint de la sobretaula .

La nostra filosofia

Elaborem la majoria dels nostres productes que procedeixen de l’agricultura biodinàmica i / o ecològica , és a dir que es tracta de productes saludables que no són transgènics ni porten pesticides .

També recuperem varietats de plantes , llegums i cereals propis de la zona . Seguim el ritme de les estacions preparant els plats amb els aliments que ens proporcionen els nostres camps , horts i boscos . D’aquesta manera , els productes que utilitzem en cada moment estan en el seu punt òptim de maduració . Això ens permet obtenir una major frescor i el màxim sabor als plats que preparem .

Niu Nou