Carme Clotet Cortina

Sóc una cuinera autodidacta, enamorada de l’art de cuinar, que cada dia estimo més. La meva filosofia és cuinar amb aliments de proximitat, de temporada i ecològics. M’interessa conservar les tradicions de la cuina local.

Niu Nou

Avgda. Vila Seca, 1

08695 – Bagà (Barcelona)

Tel. 938 244 253

www.niunou.cat

Obert: De 8:00 H a 22:00 Hores.

Tancat els dimarts per descans setmanal.

Preu mig: 16 € dies feiners i 35 €, aproximadament, caps de setmana i festius.

Petit i acollidor, cuina tradicional creativa, en què utilitzem productes d’agricultura ecològica i de proximitat, que sovint ens serveixen des de les masies dels voltants.

La carta s’inspira en el nostre entorn i els plats porten noms de la natura que ens envolta. També tenim plats de cuina medieval i càtara.

El nostre restaurant

Té una capacitat per a 20 comensals . Comencem l’any 1993 amb una granja – croissanteria , on preparàvem entrepans , pizzes i alguns plats cuinats . L’estiu de l’ any 2000 ens traslladem al local actual , ja convertit en restaurant .

La nostra cuina

Preparem una cuina fresca , personal , interessant i sana . Intentem recuperar els gustos tradicionals , aquells que tenim gravats en la nostra memòria , en els records de la cuina de la nostra infància .

També és una invitació a la lentitud , al plaer de menjar sense cap pressa , assaborint uns bons plats i gaudint de la sobretaula .

La nostra filosofia

Elaborem la majoria dels nostres productes que procedeixen de l’agricultura biodinàmica i / o ecològica , és a dir que es tracta de productes saludables que no són transgènics ni porten pesticides .

També recuperem varietats de plantes , llegums i cereals propis de la zona . Seguim el ritme de les estacions preparant els plats amb els aliments que ens proporcionen els nostres camps , horts i boscos . D’aquesta manera , els productes que utilitzem en cada moment estan en el seu punt òptim de maduració . Això ens permet obtenir una major frescor i el màxim sabor als plats que preparem .

Receptes:

Niu Nou