Ramon Gaspà

Cuiner i propietari és l’artífex de la cuina d’aquest establiment familiar que ha anat evolucionant a mesura que el Ramon ha anat coneixent i aprofundint amb els productes de la terra, del seu voltant. El guia un objectiu el de la qualitat i té molt clar que aquest s’aconsegueix amb el millor producte tractat amb el màxim de rigor, precisió i professionalitat.

Lo Ponts

C/   Calaf, 12

25740 Ponts – Lleida 

Tel. 973 460 017

loponts@loponts.com

www.loponts.com

Obert: Esmorzars de dimarts a dissabte, a partir de les 8:30.

Dinars de dimars a diumenge, de 13 a 16h.

Sopars divendres i dissabte, de 20:30 a 23h.

Preu mig: Menú 20 € – Carta 30€.

Local ampli, a peu de carretera i remodelat recentment per donar-li una vessant més confortable. Diversos espais i menjadors per totes les opcions: interiors, privats, exteriors, terrassa i de celebracions que conformen un ventall de possibilitats per oferir, per personalitzar.

Pàrquing privat i local adaptat.

Lo Ponts és un projecte familiar basat en la cuina. Una cuina que s’inspira en la tradició de les terres d’interior i que busca elaborar els seus productes amb el màxim de rigor i precisió. Han passat molts anys, més de trenta, des que es va obrir un de tants establiments de carretera per donar servei a la gent de pas cap Andorra, als esquiadors, als autocars…. aquells foren els inicis. Quan la segona generació es feu càrrec del negoci, l’antic Ponts, va passar a denominar-se amb el “Lo” al davant per deixar palesa la seva intenció de fer una cuina que parlés del territori. A Lo Ponts doncs es serveix una cuina tradicional de terra endins tractada amb el màxim de qualitat. També els agrada tractar amb la gent, Ponts és lloc de pas, i per tant tenen especial cura en que tothom sigui benvingut a casa seva, d’això se n’ocupa la Montse Junyent, esposa del Ramon. El projecte es complementa amb una botiga de vins annexa al restaurant amb més de 200 referències entre les que predominen les de la d.o. Costers del Segre.

Per tot això, Lo Ponts ha rebut diversos premis i mencions al llarg dels anys com el del diploma Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Lleidatur de la Diputació de Lleida, com a iniciativa pels sopars de maridatge que es venen fent des de fa més de 14 anys, KmO, el Cartavi per la seva carta de vins… i també ser presents en les guies gastronòmiques més importants, entre elles, la Michelin.

Receptes:

Lo Ponts