Lasal del Varador

 

Eric Garcia

Jove cuiner autodidacte.  A partir del 1999 treballo en diferents restaurants de la comarca del Maresme. L’any 2007 inicio una nova etapa com a cap de cuina de Lasal del Varador, on descobreixo el valor de la cuina de proximitat i ecològica.

La combinació de la curiositat, la creativitat i les ganes de fer bé les coses ens ha portat a endinsar-nos en una cuina més respectuosa i conscient que millorem dia a dia.

Lasal del Varador està situat al Passeig Marítim de Mataró amb vistes al mar, fem cuina mediterrània treballant amb productes de qualitat i proximitat. Les especialitats de la casa són les tapes i els arrossos.

És un projecte singular que destaca per la seva aposta integral per la sostenibilitat. Construcció bioclimàtica + Matèria primera ecològica + Eficiència energètica + Residus mínims.


Lasal del Varador

Passeig Marítim 190,

08301 Mataró (Barcelona)

Tel. 931 140 580 / 634 515 715

reserves@lasal.com

www.lasaldelvarador.com

Estiu:
Obrim tots els dies de la setmana de 09:45 a 1:30h des de juny fins a mitjans de setembre.
Hivern:

Obrim de dimecres a diumenge de 09:45 a 17:30 h des de mitjans de setembre fins a juny

Treballem amb productors locals del Maresme que dia a dia demostren que és viable fer les coses d’una manera més sostenible. El 90% de la nostre matèria primera és ecològica i el peix majoritàriament és d’Arenys de Mar. Actualment, tots els vins de la nostra carta són ecològics i apostem pels vins de proximitat.

Per aconseguir ser un projecte  sostenible integral hem anat assolint diferents reptes: el 2007 vam construir el restaurant seguint els criteris d’arquitectura bioclimàtica, amb terra radiant i una instal·lació solar tèrmica per escalfar l’aigua. El 2013 vam fer una instal·lació d’energia solar fotovoltaica i, actualment ens produïm el 60% de la nostra electricitat.

Lasal del Varador