La Nansa

 

Francesc Rafecas Codina

En Francesc corria pel restaurant desde que va neixer al 1972.

Després de boltar per diferents restaurants de la geografía española tornà a casa on desarrollà la cuina que més li agrada:

La cuina tradicional catalana. La cuina que sempre em defensat i la que ens ha fet creixer.

Som un restaurant compromès amb la cuina tradicional catalana.

Receptes recuperades de ranxos i guisats dels nostres mariners, secrets de les mestresses de casa que passen de generació en generació i la nostra inquietud de recerca per a fer perdurar en el temps les arrels de la nostra cuina. Unes arrels que s’endinsen al Massís del Garraf, arriben al mar i configuren una cuina basada en la qualitat, proximitat i sostenibilitat dels seus ingredients.

La Nansa

C/ de la Carreta 24  -08870 – Sitges-  Barcelona

Tel.  938 94 19 27

info@restaurantlanansa.com

www.restaurantlanansa.com

Obert tots els dies de: 13:30h a 16:00h, nits  20:30h  a 23:00h

Preu mig: de 20 € a  40 €.

Acollidor restaurant  ubicat en una antiga casa de pescadors   d’un dels  carrers  més encantadors  del casc  antic de Sitges.

La  seva cuina és la dels “ xup- xup “  sense preses, les picades amb morter i les receptes locals recuperades i actualitzades  on la qualitat, proximitat i sostenibilitat són  marca de la casa.

Les seves gruixudes parets , l’ambient maríner , els arrosos i els seus suquets aconsegueixen   transportar-te en el temps.

Un temps on els cuiners teixien amb aromes i sabors el nostre patrimoni culinari. Patrimoni que volem  fer perdurar en el temps, compartint-lo amb tots vosaltres 50 anys més.

La Nansa