IGNASI MARTÍNEZ MURCIANO

El nostre cuiner va aprendre entre els fogons de la seva mare l’Aurora; i després amb els anys ha volgut recuperar la cuina de sabors; introduint la recuperació dels productes de sempre i les receptes de tota la vida, dins la cuina Vallesana i de proximitat!

La Calma – El Bellver

La Calma Parc Etnològic de Tagamanent.

Tagamanent

Tel. +34 937 445 082

info@lacalma.net

www.lacalma.cat

Dissabtes, diumenges i festius de 09:00 a 17: 00 hores.

Preu mitjà: 35 €

La Masia El Bellver és el primer que troba el visitant quan arriba al Pla de la Calma. Actualment, i després d’una restauració recent duta a terme per la Diputació de Barcelona, la masia fa les funcions de restaurant i de punt d’informació del Parc Natural del Montseny, al temps que conserva l’estructura original que es va crear el segle XVIII.

A la Masia-El Bellver oferim un BuffetDegustació, basat amb productes dels nostres pagesos i productors, estem dins de dos moviments gastronòmics: CuinaVO i el moviment SlowFood de Catalunya; aquests dos moviments, així com que el Bellver sigui una casa autònoma (ens escalfem amb llenya, plaques solars, aigua de la pluja….); marquen la nostra manera de cuinar amb molt de “carinyu” i moltes hores; perquè us trobeu un Buffet a punt per jugar a trobar i provar PRODUCTE i sabors!!!

Receptes:

La Calma – El Bellver