IGNASI MARTÍNEZ MURCIANO

El nostre cuiner va aprendre entre els fogons de la seva mare l’Aurora; i després amb els anys ha volgut recuperar la cuina de sabors; introduint la recuperació dels productes de sempre i les receptes de tota la vida, dins la cuina Vallesana i de proximitat! Però no podem entendre la Calma-el Bellver sense l’Elisenda, la seva ànima i cara visible.

La Calma – el Bellver

La Calma Parc Etnològic de Tagamanent.

Tagamanent

Tel. +34 627 412 646

www.lacalma.net

Dissabtes, diumenges i festius:

DINARS de 13:00 a 15:30 amb RESERVA prèvia per Whatsapp al 627.412.646

Per la resta de dies, grups, celebracions envia un mail a: lacalma2004@gmail.com

Preu mitjà: 37 – 45 €

Des d’aquest lloc privilegiat, en ple Parc Natural del Montseny, fa més d’una dècada que l’Elisenda transmet una idea molt clara, que ha quallat entre els seus clients (i amics): “Aquí a dalt impera el bon rotllo”. També hi impera una idea culinària d’allò més creativa.

Si la truques un dimecres per reservar taula dissabte i li preguntes què hi haurà per menjar, et dirà que encara no ho sap. Perquè el restaurant fa una cuina de mercat estricta, a partir del que tenen cada dia disponible els petits productors que els abasteixen. Al peu de la lletra. Per això tampoc hi ha carta. Hi ha un MenúDegustació d’una successió de platillus servits a taula. Un autèntic menú gastronòmic, i literalment de mercat.

Que no s’espanti amb aquest sistema qui tingui alguna intolerància. L’Elisenda ho té en compte. També si hi ha vegetarians a taula. I els avisa que “probablement no hauran menjat mai verdures tan bones com aquí”.

L’Elisenda té també un lema, que els comensals coneixen i assaboreixen. “A La Calma, amb calma”. I a gaudir.

Receptes:

La Calma – el Bellver