Vicent Guimerà

Vicent porta 12 anys al cap davant del Restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, però ha passat tota la seva vida entre fogons. Té 36 anys i recentment ha rebut la seva primera estrella Michelin i ha estat nomenat Cuiner de l’Any de Catalunya per la Vanguàrdia i el Fòrum Gastronòmic.

Aquests premis són el reconeixement d’un treball aferrissat dia a dia i una superació que sempre ha estat l’horitzó en la seva visió com a empresari i cuiner. És també el reconeixement d’un gran equip, format per cuiners i cambrers, que ja són una família i, evidentment, també és el reconeixement a una trajectòria davant els fogons d’una família de tres generacions.

Vicent Guimerà és el xef i propietari del Restaurant Antic Molí d’Ulldecona, que va obrir amb només 24 anys. La seva cuina és de proximitat, apostant per productes ecològics i locals. Aquest 2016 ha rebut un reconeixement del moviment Slow Food i Km0. Des de 2008 dedica un menú monogràfic anual en la galera, crustaci que reivindica com a producte d’alta gastronomia per on va, especialment al Galera Tour i que l’ha portat a ser conegut com el xef de la galera. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils i ha fet pràctiques en restaurants punters com el del Nandu Jubany.

L’Antic Molí

Carretera Ulldecona – La Sénia, KM 10

43550 Ulldecona

Tel. 977 57 08 93

anticmoli@gmail.com

www.anticmoli.com

  • De dimarts a diumenge de 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:00
  • Tancat els dilluns per descans
  • Tancades les nits dels diumenges, dimarts, dimecres i dijous
  • Els dijous a la nit obrim per a grups de 8-10 persones amb prèvia reserva

Preu mig: De 13€ a 75€.

L’Antic Molí és una referència a les Terres de l’Ebre. A l’2016 el restaurant va entrar en el segell Km0 Slow Food, va obtenir el títol de Cuiner de l’Any de Catalunya i va rebre la primera Estrella Michelin.

Des de menú del dia, plats d’Estrella Michelin i banquets. L’Antic Molí té una gran diversitat de cuina. Al menú del dia pots trobar la cuina més tradicional, la cuina de l’àvia, mentre que a l’Espai Gastronòmic les últimes creacions amb les tècniques més avançades i amb productes de proximitat.

Al llindar entre Catalunya i el País Valencià, trobem l’Antic Molí d’Ulldecona (Tarragona), un restaurant al bell mig d’un entorn natural i envoltat de jardins.

Guardonat amb una Estrella Michelin i amb el nomenament de Cuiner de l’Any 2017 al seu xef, Vicent Guimerà, l’Antic Molí està compromès amb el producte de territori i ecològic i amb la pagesia local. I inclou la filosofia Slow food, Km0, en els seus tres espais: el primer del menú del dia a dia, el segon l’espai gastronòmic i el tercer per celebracions d’esdeveniments. Cuina d’autor i compromesa, arrelada a la terra.

Receptes:

Arrels; Ánec del Delta, puerro i jengibre

Representació de les nostres arrels, un territori un Delta.

Conjunt d postres amb una tradició renovada

Baba, mil fulls , plum cake, craquelin, caramel cruixent i galeta

L’Antic Molí