FONDA RESTAURANT FARRÉ

 

JAUME MORA JULIÀ

2ona generació de la Familia al cap devant del negoci. Des de petit he vist com tots els productes del costat de casa, han estat dins la nostra cuina. Autodidacta però amb molta formació de cursets, monografics i congresos.

El restaurant es dins l’edifici de la Fonda, amb una trajectoria de mes de 70 anys, oferim tot tipus de servei al nostres clients, esmorçar, dinar, sopa, celebracions. Capacitat fins a 90 persones per festes i grups.

FONDA RESTAURANT FARRÉ

Carretera de Sort, s/n,

25593 Baro, Lleida

973662035

info@fondafarre.com

www.fondafarre.com

Laborables: Dinar 13.00/16.30 sopar 21.00 22.30h
Festius: Dinar 13.30/16.00h sopar 20.30/22.30h

Preu: A partir dels 15€

La nostra cuina es basa des de principis amb la cuina del producte local. Els pares tenien hort i cuidaven animals i els que no tenien, els compraven a la casa del costat. Avui, seguim tenin hort i els productes, son la majoria que ens dona el territorio dels Pallars. No enteng la cuina sense menjar territorio, des de petit sempre ho he vist així.

La temporalitat dels productes que tenim, ens fà grans amants del territori i de tot el que l’envolta. Mes de 70 anys donant menjar a la gent, ens fa estimar aquesta feina que tenim. L’establiment actual, ha estat renovat ara fa 10 anys, totalment incloient les 18 habitacions que tenim per al descans dels clients. Terrassa exterior i un edifici envoltat de verd a les afores del poble de Baro

FONDA RESTAURANT FARRÉ