Sergi de Meià

Sergi de Meià és una de les icones de la cuina ecològica de proximitat i amb tradició a Catalunya. Posar en valor les receptes catalanes tradicionals, la cuina ecològica de proximitat i l’origen del producte han estat alguns dels seus principals objectius i dedicacions en els darrers anys.

El Rebost de Can Moragues

Masia de Can Moragues

Carretera de Santa Coloma km 21,1

17421 Riudarenes, Girona

872 22 00 24

elrebost@canmoragues.org

www.canmoragues.org/rebost/restaurant/

Dijous: de 10h a 20h
Divendres: de 10h a 23h
Dissabte: de 10h a 23h
Diumenge: de 10h a 17h

PREUS: Entre 20 i 35€

El Rebost de Can Moragues és un espai de restauració amb botiga ecològica, on els plats s’elaboren amb productes d’Alt Valor Natural; productes únics de proximitat de varietats locals i cultivats per pagesos i pageses que respecten la natura, el territori i la tradició.

El Rebost de Can Moragues és un restaurant plantat al bell mig de la plana de la Selva, que mira al Montseny i a les Guilleries des d’un indret únic. El nostre restaurant té un estret vincle amb les estacions de l’any, on el producte fresc és de proximitat i la carta s’adapta als productes ecològics de temporada. Els grans protagonistes del Rebost són els pagesos i els seus productes únics de varietats locals: aquells que els nostres avis i àvies cultivaven. Partint d’aquestes productes de qualitat única, Sergi de Meià ha elaborat unes receptes que capturen tota l’essència de la cuina catalana sense tèmer l’innovació. La nostra carta es centra en la qualitat gastronòmica, potenciant la qualitat del producte saludable i sostenible. En tots els plats realcem l’ingredient de proximitat i de temporada, salvaguardant els gustos ancestrals i custodiant la cultura de la nostra terra.

La Fundació Emys i la Fundació Astres, entitats sense ànim de lucre que estan al darrere del Rebost, fan possible que aquest projecte vagi més enllà. La Fundació Emys, experta en agricultura d’Alt Valor Natural, utilitza els acords en custòdia amb els productors ecològics per acompanyar als nostres pagesos i pageses de confiança en la gestió sostenible de les seves produccions. La Fundació Astres, experta en inclusió social, genera oporunitats de treball per a que les persones de col•lectius vulnerables del territori puguin treballar en allò que més els agrada. És per tot això que el Rebost de Can Moragues, és un projecte sostenible a nivell ambiental i social.

Receptes:

Tàrtar de peus de porc

Encenalls de peu de porc amb talls de poma, especiat lleuger i vinagre de mòdena.

Entrepà de la Gemma

Rebanada de pan de kamut con cereals, veganesa, lechuga baby, butifarra, huevo frito y verduritas adobadas. En homenaje a nuestra proveedora de huevos de proximidad.

Clafutis de poma

Pastís de poma d’arrel occitana. Amb mel i galeta trossejada.

El Rebost de Can Moragues