El Rastell

Adrià Porta Alsina

Cuiner jove que va marxar a Barcelona a formar-se a l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona i va treballar en diferents tipus d’establiments d’hostaleria (càtering, restaurant i pastisseria). Després de cinc anys, va decidir tornar a casa per a crear un restaurant amb el seu germà per donar a conèixer els seus productes i la seva cuina.

Tel. 873 451 303

Restaurant i espai degustació amb un gran ventall de productes ecològics, de proximitat i elaborats artesanalment, en un espai rústic i acollidor. Màxim 25 comensals.

Situat a la plaça dels Jutjats on es pot gaudir de la terrassa a l’estiu.

El Rastell

Plaça Jacint Verdaguer, 2

25700 Seo de Urgel

Lérida

rastell.info@gmail.com

http://www.elrastell.restaurant/

 

De dilluns a dissabte: de 8h a 17h i de 19:30h a 23h
Diumenge: de 11h a 17h i de 19:30 a 23h
Dimecres tancat per descans setmanal

Preu mig
Menú: 12,5€
Carta: 30€

Des de ben joves, els germans Porta Alsina han tingut en gran estima el seu territori, l’Alt Urgell.
Mentre l’Adrià es formava a Barcelona, l’Agustí es va començar a fer un nom com a jove artesà dels seus propis embotits artesans a la seva xarcuteria.
Sempre havien parlat de la falta de coneixement i valoració del producte autòcton per part de la gent de la zona i quan va sorgir l’oportunitat d’obrir un restaurant, no ho van dubtar.
Tenien molt clar com volien que fos aquest restaurant. Van voler crear un espai rústic i acollidor però únic a la Seu d’Urgell.
L’objectiu principal del Restaurant el Rastell és mantenir el producte fresc, no manipular-lo en excés i aconseguir que conservi les seves característiques organolèptiques al màxim. Això potenciarà el seu gust i farà que els plats que es serveixen siguin molt més bons. L’altre punt clau de la seva filosofia és donar a conèixer i revaloritzar tant el producte propi com el de la comarca.
Els agrada treballar amb producte de qualitat i de proximitat, respectant-lo en tot el seu procés al màxim, partint de la base de la cuina tradicional i donant-li una volta, aplicant els coneixements adquirits per l’Adrià a Barcelona pel que fa a tècniques i altres gastronomies.
També volen que el que ofereixen estigui a l’abast de tothom i, per això, ofereixen un producte de qualitat a un preu assequible.

El Rastell