Anay Bueno

Jove xef vegetarià, gran defensor de la cuina saludable i apta per a tot Spus de públic, al·lèrgies e intoleràncies. Després de treballar 4 anys a Barcelona, va decidir tornar a Benicarló i amb tot just 20 anys va obrir el restaurant gurmet Cor de Carxofa.

Autor de el llibre Cereales Sin Gluten “Ed.RBAIntegral” Actual col·laborador de revistes com CuerpoMente, MenteSana, Saber Vivir o Lecturas Postres.

Cor de Carxofa

Avinguda de l’Marquès de Benicarló, 27.

12580 Benicarló, Castelló

Tel. 964 100 323

info@cordecarxofa.com

https://www.cordecarxofa.com

https://facebook.com/rest.cordecarxofa

http://instagram.com/rest.cordecarxofa

Dimarts – Diumenge de 13:00 a 15:30

Dijous, divendres i dissabte de 20:30 a 23:30

Dilluns tancat

25€ a 40€ per persona

Restaurant d’autor, ubicat davant del port pesquer i esportiu de Benicarló (Castelló), amb vistes panoràmiques de la mar i una terrassa sostenible amb aparcament per a bicicletes incorporat. Cuina vegetariana on el producte fresc, local i ecològic és el principal protagonista.

Cor de Carxofa s’ubica en un edifici de l’any 1920, on s’ha intentat respectar el màxim de l’estructura original, unint la modernitat amb la tradició; espais acollidors i diàfans amb tonalitats clares i fusta de pi, acompanyats d’una paret de pedra natural i grans bigues de l’època.
Cuina d’autor, 100% lliure de gluten, elaborada al moment amb molt d’amor i dedicació, amb producte fresc, local i de temporada.

Comptem amb els nostres propis horts ecològics, gestionats per Mariano Bueno (Referent de l’agricultura ecològica a nivell nacional i autor de més de 22 llibres).

A més de restaurant i taparia gourmet, Cor de Carxofa és pastisseria saludable per encàrrec.
Una pastisseria lliure de gluten, amb opcions veganes i sense sucre.

https://www.cordecarxofa.com/reposteria

Es realitzen de forma habitual xerrades gratuïtes, tallers de cuina i acSvitats diverses com ioga a la terrassa sostenible enfront de la mar.

https://www.cordecarxofa.com/carxofa-lab

Receptes:

Cor de Carxofa