Quim Casellas

Quim Casellas pertany a la genaració de joves que encara no han complert els 40 anys però que senten una irrenunciable passió per la cuina i tenen un entusiasme que dóna el toc màgic a la seva feina.
De jove mai s´havia plantejat ser cuiner. Els estius treballava a l´hotel dels seus pares, el Casamar de Llafranc i , quan va acabar els estudis, a l´hivern va anar a treballar amb Joan Piqué, qui li va descubrir la cuina i es va convertir en el seu mestre, en el seu referent.
Va a pasar també per Jean Luc Figueres, per Can Bosch de Cambrils; ha estat amb Carles Gaig, Joan Roca, Al Drolma amb Fermí Puig… i considera que de tots ells ha pogut aprendre i adquirir una visió més àmplia que li ha permés atrevir-se a noves experiències.

Casamar

C/ del Nero, 3   -17211-  Llafranc -Girona

Tel. 972 300 104 

info@hotelcasamar.net 

www.hotelcasamar.net

Obert: De 13:30 H a 15:30 H  i de 20:30H a 22:30H.

Juliol i agost: Dilluns tancat/ Resta del any: Diumenges nit i dilluns. Gener, Febrer i Març tancat

Preu mig: A partir de 45€ sense begudes.

L’Hotel-Restaurant Casamar està situat als peus de la Costa de Llafranc, on la platja d’aigua cristal · lina i les cales rocoses envoltades de pins són els elements imprescindibles per crear una imatge inoblidable de la Costa Brava.Recientemente reformat amb un aire mordern i molt mediterrani que el fa molt acollidor. La seva terrassa compta amb una formidables vistes a la badia de Llafranc. Maria Casellas i tot el seu equip de sala, treballen amb entusiasme per tal de donar el millor servei.

El Casamar va començar a funcionar com hotel el maig del 1955 quan en Joan Casellas i la Maria Balaguer (avis Quim Casellas) van transformar una casa d’estiueig de principis del segle XX, en un petit hotel de cinc habitacions.

És en l’any 1974 quan es fan càrrec del negoci la Margarita Grassot i en Josep Maria Casellas (pares Quim).

En l’any 2000 són els fills Quim i Maria que començen a ajudar en la gestió del hotel, ara de 20 habitacions i alhora del Restaurant donant.li una nova dimensió. Han passat més de deu anys des de l´ínici del restaurant i sempre hem apostat per la qualitat i així seguirem. Creiem que en la qualitat no hi ha dreceres I el nostre client ho a agraït. Volem apropar-nos més als productors i coneixer més així el producte que omple la nostra carta.

Ara, estem molt agraïts perquè després d’aquests anys de treball, el 24 de Novembre de 2011, la guia Michelin ens va guardonar amb una estrella, que mantenim un any després.Ens trobem en el repte de combinar i mantenir la nostra personalitat, la nostra cultura de proximitat i de col · laboració amb els petits productors de la zona amb la autoesigència pròpia que aquesta distinció ens obliga.