Ignasi Camps

30 anys reflectint els paisatges que ens envolten i les estacions de l’any als plats que cuinem.

Ca l’Ignasi – Casa de Menjars –

C/Major, 4

-08569 – Cantonigròs

Tel. 938 525 124

www.calignasi.com

De dimecres a diumenge per dinar (13:00 a 15:30h).

Divendres i dissabte per sopar (20:00 a 22: h)

Esmorzars de dissabtes i diumenge de 9:00 a 11:30h.

Entre 35-60 €/pers.

Som ubicats a l’antiga ferreria de Cantonigròs, cuinem amb forn de llenya i brasa de veritat.

Carta molt diversa per donar joc a totes les tendències que ens demanen els clients, especialitats en rostits, arrossos i carns nobles a la brasa.

Menjadors amb molta llum natural enfocats al Sur amb una calefacció radiant que té l’origen en una caldera de biomassa , una de les sales conté una biblioteca de més de 2500 llibres de cuina, en part gràcies a un llegat del Llorenç Torrado, gran amic de casa. Tenim un pati molt fresc per als mesos de calor on fer vermuts o escoltar alguns dels concerts que fem a l’estiu.

La nostra filosofía és anar a la recerca de complicitats amb tots els proveïdors que tenim, molts d’ells ecològics, inclosos els vins i la resta de begudes on hem defugit de les grans marques per prioritzar petits projectes que ilusionin als nostres clients. Seguim el ritme de les estacions de l’any a l’hora de cuinar tenint en compte que el Collsacabra és terra d’una gastronomia austera degut a la seva climatologia.

Receptes:

Ous ferrats, tòfona i crema de patates del bufet

El plat d’hivern més conegut. Ingredients del Collsacabra, el paisatge al plat, com la tòfona negra, les patates del bufet i els ous de confiança ecològics

Rostit de pollastre eco de la riera, prunes, orellanes i pinyons

El rostit clàssic català cuit al forn de llenya amb tots els ingredients ecològics i de proximitat. Plat destacat per en Santi Santamaria, Llorenç Torrado i Nandu Jubany.

Gratinat de maduixetes de bosc d’en serrallonga amb mousse de crema

Crema muntada de Sant Josep feta amb nata fresca, ous ecològics i maduixetes de bosc d’en Serrallonga d’Arbúcies, postre de km0 i amb 30 anys d’història.

Ca l'Ignasi