Ca l’Ignasi

 

Ignasi Camps

25 anys dedicats a la cuina amb productes del Collsacabra, d’Osona i de la resta de Catalunya seguint el calendari natural, plats de sempre recuperats i actualitzats

Edifici antic del poble i dotat amb caldera de biomasa i calefacció radiant, orientat al Sud per les hores de sol, cuina amb forn de llenya i brasa de veritat. Sala privada amb biblioteca, mes de 2200 llibres de cuina . Pati-jardi als mesos de calor.


El Mercader de l’Eixample

C/Major, 4

-08569 – Cantonigròs

Tel. 938 525 124

www.calignasi.com

Obert: els migdies de dimecres a diumenge i les nits de divendres i dissabte

Preu mig: 40-60 €

L’any 1989 una conversa de bar em va convertir en cuiner de Fonda, 10 anys de carrera em van fer professional i vaig obrir Ca l’Ignasi on els productes del país per fi van brillar dins la cuina plantejada, amb influències molt variades de molts altres cuiners i gastronoms m’han permès trobar un estil propi basat en el receptari de la comarca i de la resta del Principat. La meva filosofia es buscar complicitats amb el productors de prop de casa i utilitzar materies primes poc viatjades, amb els vins la carta reflecteix un estil amb cellers petits d’arreu de les D.O.Catalanes i amb algunes referències de vins naturals i biodinàmics.

Ca l'Ignasi