Ca La Maria

 

Martí Rosàs i Cortada

Martí Rosàs treballa en el món de la gastronomia des de l’any 1991. Des d’aquest mateix any i fins el 1997 fa cuina tradicional als restaurants de Barcelona: Pineda, Can Cortada, El Túria i l’hotel Majestic, L’hivern del 1997 es trasllada juntament amb la seva companya, la també cuinera Maria Hernández, a Lasarte, al restaurant de 3 estrelles Michelin de Martín Berasategui i l’any següent al Mas Pau de Figueres, d’una estrella. Passen per la pastisseria Totel (Elda, Alacant); per l’Hacienda Benazuza, a Sevilla i el restaurant Talaia, de Barcelona. Del 1999 al 2001 treballen a El Bulli, també amb tres estrelles Michelin. Des del febrer del 2002 dirigeixen conjuntament el restaurant Ca la Maria de Llagostera.

Situat en una masia del  segle XVIII amb quatre menjadors desde 40 places a un de 6 places situat a l’entrada natural de la Costa Brava. Amb una terrassa coberta per fer celebracións.

Ca La Maria

C/   Ctra. LLagostera – Sta. Cristina Km 9

-17240-  Llagostera – Girona

Tel.  972 831 334

info@restaurantcalamaria.cat

www.restaurantcalamaria.cat

Obert :Hivern de dijous a diumenge de 13:00 H a 15:30H

divendres i dissabetes de 20:30 H a 22:30 H

Estiu obert tots els dies menys dimarts.

Millor trucar per confirmar.

Preu mig: 35€ a 60€.

Cuina catalana moderna  amb productes ecològics ,de proximitat i  de temporada.

Carta que varia cada mes on hi ha  entrants,  peixos prioritzant els de pesca sostenible i carns totes amb certificat ecològic  i  senglar de Girona.

Tenim un menú degustació de tres aperitius, tres tapetes, mig peix , mitja carn i dos postres (un de xocolata).

Tenim la carta adaptada per vegetarians i celíacs. 

Ca La Maria