Martí Rosàs i Cortada

Martí Rosàs treballa en el món de la gastronomia des de l’any 1991. Des d’aquest mateix any i fins el 1997 fa cuina tradicional als restaurants de Barcelona: Pineda, Can Cortada, El Túria i l’hotel Majestic, L’hivern del 1997 es trasllada juntament amb la seva companya, la també cuinera Maria Hernández, a Lasarte, al restaurant de 3 estrelles Michelin de Martín Berasategui i l’any següent al Mas Pau de Figueres, d’una estrella. Passen per la pastisseria Totel (Elda, Alacant); per l’Hacienda Benazuza, a Sevilla i el restaurant Talaia, de Barcelona. Del 1999 al 2001 treballen a El Bulli, també amb tres estrelles Michelin. Des del febrer del 2002 dirigeixen conjuntament el restaurant Ca la Maria de Llagostera.

Ca La Maria

Ctra. LLagostera – Sta. Cristina Km 9

17240- Llagostera – Girona

Tel. 972 831 334

info@restaurantcalamaria.cat

www.restaurantcalamaria.cat

Obert :Hivern de dijous a diumenge de 13:00 H a 15:30H

divendres i dissabetes de 20:30 H a 22:30 H

Estiu obert tots els dies menys dimarts.

Millor trucar per confirmar.

Preu mig: 35€ a 60€.

Situat en una masia del segle XVIII amb quatre menjadors desde 40 places a un de 6 places situat a l’entrada natural de la Costa Brava. Amb una terrassa coberta per fer celebracións.

Cuina catalana moderna amb productes ecològics ,de proximitat i de temporada.

Carta que varia cada mes on hi ha entrants, peixos prioritzant els de pesca sostenible i carns totes amb certificat ecològic i senglar de Girona.

Tenim un menú degustació de tres aperitius, tres tapetes, mig peix , mitja carn i dos postres (un de xocolata).

Tenim la carta adaptada per vegetarians i celíacs.

Receptes:

Ca La Maria