Marcelino Duque Duque

Marcelino és un cuiner vocacional que va aprendre les arrels de la cuina tradicional catalana de la mà de l’àvia Teresina.

Restaurant Masia Can Campanyà

Calle Indústria, 68

08755 Castellbisbal

Barcelona

T. 93 772 07 23

info@cancampanya.cat

www.cancampanya.cat

L. a J. 8:00 a 18:00 h
V. 8:00 a 18:00 h
V. 8:00 a 00:00 h (Solamente JL., AG. y SE.)
S. 10:00 a 00:00 h
D. 10:00 a 17:00 h

Menú: 11,80€
Carta: 35,00€

El restaurant fa néixer fa més de 50 anys dins la Masia de Can Campanyà, edificació datada del S. XVI d.C. L’activitat de restaurant la va iniciar l’àvia Teresina i fins a dia d’avui els fogons continúen en marxa.

Can Campanyà és un restaurant que va néixer fa 51 anys en una masia del S. XVI d.C. on el nucli familiar és l’eix vertebral del restaurant. La Montserrat és la directora, en Marcel·lí el cap de cuina, La Marta la segona de cuina i en Lluís el cap de sala.

Estem molt orgullosos dels nostres orígens i dels valors que ens varen transmetre els nostres pares, som de pagès i aquest respecte i estima per la terra es reflexa a taula amb viandes fetes amb productes frescos, de temporada, ecològics i de proximitat. Intentem comprar sempre directament al productor, coneixent així les arrels i la història de la nostra matèria prima i de qui hi ha al darrera i després nosaltres la manipulem respectant al màxim la seva qualitat.

Vàrem créixer entre fogons, però també parant taula on seiem tots plegats. Som un restaurant familiar, on fem cuina tradicional amb tocs actuals. I estem orgullosos de poder dir que continuem vestint la taula, cuidant fins l’últim detall, perquè tothom que vingui s’hi trobi com a casa, com feien els nostres pares.

Receptes:

Carpaccio de carbassó amb contrasts d'horta i làctics.

Carpaccio de carbassó ecològic de Ca n’Oliveró, amb tomàquets confitats de varietats antigues de la Verdolaga, pols de pinyons, coixí de formatge de cabra d’Ullastrell i vinagreta antiga.

Arròs amb notes dolces i salades de figues i ànec.

Arròs de l’Estany de Pals, fet amb figues de casa, magret d’ànec de 5 Aglans i aromes de plantes aromàtiques del nostre jardí.

Flam d'ou, recepta familiar de la iaia Teresina.

Flam d’ou, fet amb ous ecològics del Galliner de la Torrassa i llet de Agrofresc, pols de carquinyolis d’Ullastrell i aromes de patxaran també fet a casa.

Restaurant Masia Can Campanyà