Isabel Alejos Reche

Arribada de les cuines d’Anglaterra, amb una motxilla carregada d’experiències i coneixements, il·lusió i moltes ganes de compartir la seva passió, Isabel, amb només 24 anys, va engegar els fogons d’aquesta petita casa de menjars a la ciutat d’Amposta apostant des dels seus inicis pel producte de qualitat, fresc i de proximitat.

Petit cafè

Avinguda Alcalde Palau, 3

43870 Amposta

Tel. 608 70 57 25

isabelpetit97@gmail.com

De dimecres a diumenge: servei de migdia.

Divendres, dissabtes i vespres de festiu: servei de nit.

Menú diari 12 €
Carta 20 – 35 €

A la vora del pont penjant d’Amposta en una casa de principis de segle XIX on es van convertir les diferents estades en 3 sales.

A l’entrada trovem una sala i la cuina, a la 1era planta podeu trovar 2 sales 1 per 8 comensals i l’altra de fins a 40 comensals.

es serveixen plats i platets cuinats com a les nostres cases estimant cada detall. Ens agraden molt els arrossos i estimem cada fruit de la terra per posar-ho al plat dels comensals.

Entre les muntanyes i el Delta de l’Ebre, sobre el riu i a tocar de la mar, trobareu, des de l’any 1996, la nostra petita casa de menjars. Una casa de principis del segle XIX amb una estètica molt cuidada i carregada de petits detalls, un restaurant amb diferents espais i molts raconets acollidors.

Al Petit cafè abracem els productes d’una terra treballada per homes i dones que han donat lo millor d’ells per tal que la terra els hi torni els productes més delicats. De l’horta a la garriga, de la ribera a la mar… al Petit cafè donem la mà al pescador i cuidem al pagès, tractem amb el ramader i estimem el botiguer per preparar plats i platets per als nostres comensals, cuidant tot el procés.

Al Petit Cafè apostem pel producte de qualitat, fresc i del territori dintre de la filosofia Slow food i km0. Utilitzem oli de Freginals, peix de la Ràpita, corder de la serra del Montsià, arròs del Delta i vins propers de la Terra Alta, el Priorat i el Montsant.

Us oferim una cuina de casa, de temporada, de qualitat, delicada i sensible a les noves tendències.

A més a més, al Petit Cafè trobareu un raconet dedicat als productes del territori, així com als guisats en conserva d’elaboració pròpia.

Amb formació a l’escola Hofmann de Barcelona, formem part de l’Institut Català de la Cuina des del 1999 i hem format part també en l’edició del corpus culinari, entre d’altres.

Receptes:

Petit cafè