L’Antic Forn

 

Sergi Ortiz Poveda

Cuiner autodidacta, amant de la cuina oriental, del planeta i del territori.

Comença el projecte amb un canvi de filosofia del restaurant on treballaven els seus pares. Amb el seu amic i company de cuina  Xavi Huguet inicien i experimenten amb els productes, les textures, olors, etc.

Li agrada fusionar la cuina d’Orient amb la cuina catalana o del territori.

Tel. 973 533 152

Local de pedra datat del 1400 aprox. Situat en el casc antic de Cervera. Es diferencien dos espais: el d’entrada amb la barra i 3 tauletes i el menjador per  a 45 persones.

Lloc molt tranquil on l’important és el menjar i la conversa.

Tot gaudint d’un bon dinar es pot entreveure  el forn de pedra  giratori el celler.

L’Antic Forn

Pl. Major 18  – Cervera
Tel. 973 533 152
lanticforn.cervera@facebook.com
Obert: De dimecres a diumenge migdia i nit

Preu mig: Menú de Dc a Dv migdia 12€. café/IVA no inclòs.

Menú cap de setmana migdia 17€. café/IVA no inclòs.

Caps de setmana nit carta, 25€. aprox./pers.

Treballem amb filosofia sostenible, amb productes ecològics i ens agrada experimentar.

Des del 15 de maig de 2013 comencem un nou projecte en el que creiem fermament i que fa una aposta per treballar amb producte local i lliure de pesticides/químics. Una sensibilitat cap al planeta i les ganes d’evolucionar i de canviar les coses ens han empès ha fer una reconversió de productes i productors, descobrint un món nou d’oportunitats,  vivències, relacions i bones vibracions.

La cuina que fem és creativa i ecològica i juguem amb les temporades dels productes i amb la gran varietat de possibilitats que ens ofereixen. Hem integrat alguna tècnica de cuina oriental, com per exemple el sushi, i l’hem farcit de productes locals, fent la nostra pròpia versió: el sushi català.

També treballem amb cereals integrals, com l’arròs o l’espelta petita (l’espelta original que té uns 5.000 anys d’història).Creiem que l’acte de menjar és sinònim de salut i consciència. Per nosaltres la cuina és alquímia, cor i ànima, per això sempre intentem que hi hagi un ambient d’harmonia a la nostra cuina i sala, per tal que els nostres clients s’impregnin del que per nosaltres representa aquest projecte: molt d’amor.

L’Antic Forn