Esbioesfera

 

Gemma Velasco

Situat al bell mig de Cardedeu, a 44km de Barcelona, Esbioesfera s’ha convertit en un pol d’atracció de la cultura ecològica i lligada al territori. Disposem d’un espai únic i tranquil amb una terrassa exterior sota una pèrgola de salze viu i allí mateix cultivem més de 40 varietats de tomàquet en un hort de 1000 m2 dins la mateixa finca. Dins la casa d’estiueig oferim la formació en format cursos i tallers des d’agricultura ecològica, apicultura i permacultura fins a elaboració de pa i cervesa passant per cistelleria, reciclatge de fusta i roba i cursos de transició.

Obrim d’Abril a Octubre el restaurant ecovegetarià i durant tot l’any l’escola de formació en autosuficiència. Us convidem a visitar el nostre projecte urbà i ecològic.

Esbioesfera

Esbioesfera, restaurant ecovegetarià & escola de formació en autosuficiència

Carrer Lluís Llibre 29, barri centre de Cardedeu

Tel. +34 627333829 (Gemma)

hola@esbioesfera.cat

www.esbioesfera.cat

OBERT D’ ABRIL A PRINCIPIS OCTUBRE

Abril i maig: de dijous a diumenge migdies

Juny i setembre: dijous i diumenge migdies + divendres i dissabtes migdies i nits

Juliol i agost: de dijous a diumenge migdies i nits

Aforament exterior 34 places. Espai interior en casos de condicions climatològiques extremes de 20 places.

Preu menú: de 12 a 22 euros, tot inclòs.

En Jordi i la Gemma van crear al 2011 i a Cardedeu (Vallès Oriental) el seu projecte personal Esbioesfera amb ganes de transmetre la importància de l’alimentació ecològica i de proximitat a través del seu restaurant ecovegetarià i de l’escola de formació en autosuficiència.

Per a ells, l’objectiu principal és convèncer a les persones que hi arriben que sense carn ni peix un es pot sentir plenament satisfet i content de menjar saludablement preservant el planeta des de la taula on està sentat. Fem consciència des del plat que cuinem, des de l’hort que cultivem i des de la formació que oferim.

Esbioesfera