Ramon Pau Solà

Hereu de la tradició i l’esperit de 4 generacions al capdavant de Cal Fanet, (Els Caçadors per els foranis) juntament amb les meves germanes.

Format a l’escola superior d’hostaleria de Sant Pol de Mar, he tingut l’oportunitat de fer pràctiques en establiments tan emblemàtics com l’Hotel Duran de Figueres, Can Ventura de Llívia i al grup Relais Chateaux (Hotel Santa Marta de Lloret i Hotel Hambleton Hall d’Oakham, Regne Unit amb una estrella Michelin).

Soci fundador dels Fogons de la Vall de Ribes, un dels col·lectius de cuina tradicional del Ripollès.
M’agrada fer una cuina d’arrel, de producte, tradicional i senzilla, però noble i arrelada en el nostre territori. Voldria reivindicar la cuina que hem mamat i que ha passat de generació en generació fins als nostres dies

Restaurant Els Caçadors

C/Balandrau, 24

17534 Ribes de Freser

Girona

info@cacadors.com

www.elscaçadors.com

Dinar: 13:00 a 15:45

Sopar: 20:30 a 22:00 (diumenge vespre tancat)

Carta cap de setmana i festius: preu mig 30€

Menú feiners: 18€ (beguda no inclosa)

Qui no ha estat mai a Els Caçadors? Un clàssic de la Vall de Ribes amb 100 anys d’història. Som, representem i venem territori. Cuina tradicional catalana de mercat, honesta i de qualitat, amb el producte com a protagonista.

Els tres germans Ramon, Anna i Neus som la quarta generació de la família Pau i junt amb el nostre equip fem rutllar aquest projecte familiar amb molta dedicació, amor i respecte

Hereus de l’antiga fonda del poble, tenim vocació de millora continua per estar a l’alçada dels nostres avantpassats, clients i entorn natural.

Al restaurant Els Caçadors de Ribes de Freser oferim una cuina catalana tradicional i de qualitat. Referent gastronòmic de la zona, apostem per consolidar receptes d’una cuina basada en la qualitat dels productes i en la senzillesa en la creació dels plats, prioritzant la utilització de productes autòctons.

Socis fundadors dels Fogons de la Vall de Ribes, col·lectiu de cuiners que té com a objectiu cercar i divulgar els fonaments de la cuina tradicional pirinenca: investigar-ne els orígens i les característiques que la defineixen, recopilar antigues receptes i velles tècniques en la preparació dels plats.

Receptes:

Restaurant Els Caçadors