Rubén Miralles Blasco

Format a Benicarló i foguejat com a cap de cuina en restaurants de la província, en 2018 va decidir emprendre la seua pròpia iniciativa a Vinaròs, la seua ciutat natal.

Rubén Miralles

Travessia de Sant Vicent, 9

12500 -Vinaròs (Castellón)

T. (+34) 964 026 939

hola@rubenmiralles.com

www.rubenmiralles.com

Dimarts a Diumenge de 13.30 a 15.00.

Divendres i Dissabte de 20.00 a 22.00.

Dilluns Tancat.

Menú Producte de dimarts a divendres migdia 25€.
Menú degustació 60€.
Carta 40€.

El nostre restaurant està situat en ple centre de Vinaròs, prop de l’ajuntament. La nostra cuina és una aposta innegociable pel valor del producte local i de proximitat. Lluny de resultar un límit, en les arrels troba fonaments ferms per a desplegar propostes creatives que re-evolucionen la cuina de mercat, amb noves maneres de fer i sorprendre els comensals.

En la nostra oferta gastronòmica podem trobar un menú gastronòmic de 15 passes, pel qual és necessari reservar. D’altra banda tenim el menú “producte”, un menú de 5 passes que els nostres comensals poden degustar de dimarts a divendres. Per últim, disposem d’una xicoteta carta.

Receptes:

"Aguachile" de carlota, bec de gall i tartar de gamba.

Realitzem un “aguachile” amb liquat de carlota, gingebre fresc i citronella. D’altra banda fem el bec de gall amb tomaca de temporada, ceba tendra i pimentó picant. Finalment fem el tartar de gamba de la llotja. Per al muntatge, base de bec de gall, tartar i amb un pitxer posem el “aguachile”.

Magret d'ànec, crema de carabassa, ametla i "teriyaki".

Marquem el magret d’ànec del Delta de l´*Ebre sobretot la part del greix. Daurem les ametles. Muntem el plat, en la base la crema de carabassa, afegim el magret, l’ametla i el “teriyaki”.

Cremós de "cremaet" de Vinaròs.

Elaborem un “cremaet” tradicional de rom, típic de la nostra zona. Després realitzem una crema amb una textura similar a la pastissera, ho acompanyem d’una espuma de coco.

Rubén Miralles