Francesco Castelfranco

Cuiner i proprietari d’origen italià. En acabar la carrera de Fisica el 2008 la seva vida va a fer un gir dedicantse a la cuina. Despres d’un recorregut per diversos restaurants amb estrella Michellin , treballant i estudiant va descubrir el mon de la pasta artesanal i aixo ha esdevingut el centtre de la seva cuina.

Ragù

Carrer ciutadans 18

08397 – Pineda de Mar

Tel. 675983835

comidadivertida2018@gmail.com

m.facebook.com/ragu2018

Dimercles – Diumenge 13.00h – 15.00h

20€ – 30€

Petit Restaurant situat en el nucli antic de Pineda de Mar a pocs metres de l’iglesia St. Maria y de la carretera N11. Es una casa antiga del any 1700 amb parets de pedra que donen un’atmosfera intima i acollidora.

Ragù neix de l’ilusiò d’una parella italiana que veu a Pineda de Mar el lloc perfecte per fer realitat els seus somnis.

L’oferta del restaurant dona importancia a valoritzar el territori, la verdura, el peix del Maresme, els vins d’Alella i la carn del Ripolles. Ragù te en compte tot aixo va a sortir la idea de fusiò: una cuina que conecta las arrels italianes amb els productes del territori de Pineda. Al Ragù la tradiccio es un fluxe en continua evoluciò i no d’un bloc dur inmutable; la tradiciò com a lloc de trobada de diferentes cultures. Es divertit descobrir una historia comù entre Catalunya i Italia que es reflexa tambe a taula.

Receptes:

Tagliatelle Ragù

A Italia la salsa bolonyesa es diu “Ragù” que es el nom tambè del nostre resturant, es nomena aixi perque es un plat que parla de les nostres arrels: la ciutat de Modena (d’on es el plat tracionalment), i perque es el plat que el cuinar va a aprendre a la ma d’una gran cuinera (Milena Marchi). Desde llavors va comenciar la seva passio per la cuina.
El ingredients son tots de proximitat i sobretot la pasta, con tota l’altre aqui al Ragù, esta feta per nosaltres.

Rap

El restaurant Ragù esta situat a 700m de distancia de la platya, per aixo el peix es imprescindible.
Nosaltres fem servir, amb l’unica excepciò del bacallà, sol peix de la llotja d’Arenys.
El Rap al confitem a baixa temperatura, i el setinem amb verdures de temporada guisades en un fumet de caps del rap mateix, perfumat amb una miqueta de safrà.

Semifreddo Xocolata

Ens agrada sorprendre sempre als nostres clients amb aquest postre classic, que està entre una mousse i un gelat, i deixa sempre enganxats als amants de la xocolata. En aquesta temporada l’ acopanyem amb taronges amargues en almivar, fetas par nosaltres, perque un amic va a tenir una collita molt abundant i va ser generos.

Ragù