Davide Poso

Cuiner i soci de la Pizzeria Equilicuà de Valls. És l’ideòleg de la cuina d’aquest nou projecte de casi dos anys de vida, però ell porta un llarg camí en el món de la cuina italiana, va començar la seva trajectòria a Barcelona l’any 1999. El seu objectiu és fusionar la pizza amb base tradicional, però fent servir antigues farines vallenques, amb productes de la zona. Sempre cuidant i mimant el producte amb tota rigurositat.

Pizzeria Equilicuà

Plaça del Blat, 4

43800 Valls, Tarragona

Telf. 977078431

equilicuavalls@yahoo.es

@equilicuavalls

De dilluns a dissabte de 18,00 a 23,00

Preu mig de la carta:11€

Pizzes per emportar

Local situat al cor de la ciutat de Vall, a la Plaça del Blat Km0 del Món Casteller. Petit, acollidor i a peu de carrer.

La Pizzeria Equilicuà neix de la idea de dos amics i companys de feina, el Davide (Itàlia) i el Jonathan (Argentina) que volien fer aguna cosa diferent a Valls. La seva idea és apropar dues cultures gastronòmiques molt importants, com són la italiana i la catalana. L’ epicentre del restaurant és la pizza, tractada amb tota la rigurositat que li pertoca. La originalitat del Davide fa que la pizza esdevingui un plat original jugant amb tots els productes sempre de temporada i de la zona. La cuina es complementa amb el Jonathan que és el que t’acompanya a la taula i fa de portaveu de tot el que és i representa l’Equilicuà i la seva cuina. I, des de fa un any, es va incorporar d’ajudant de cuina la Bibi vallenca), dona del Davide, que aporta la part artística de la decoració del local. L’ Equilicuà és un negoci familiar, jove amb molt d’afany d’innovar i sorprendre dia rera dia.

 

Receptes:

Porchetta amb mostassa antiga, mostarda i cruixent de cansalada.

La Porchetta es un garrinet desosat farcit de mostassa antiga i salsa de soja. S´enrotlla i es cuina al forn. Es serveix acompanyat amb la “mostarda” o fruita confitada i cruixent de cansalada.

Pizza de bonitol i sindria

Pizza elaborada amb massa original, farina ecològica i llarga fermentació. La seva composició és amb base de crema d’ap , bonitol marinat amb soja, sindria i salicornia.

Pizzeria Equilicuà