Montse Queralt Ferré

Seguidora del moviment slowfood-km0 de sempre, la Montse ha cursat estudis de medicina i magisteri i té la carrera de dansa. És professora de dansa al Centre de Lectura de Reus des de fa més de 20 anys. És una amant de la cuina de proximitat i regenta el Maspubills des de fa 2 anys.

Maspubills restaurant eco

Camí de Barenys 13

43391 Vinyols i els Arcs

654.656.314

hola@maspubills.cat

ecocampvinyols.cat

maspubills.cat

De 13:30 a 15h i de 20 a 22h.

Primavera i Tardor en caps de setmana,

Estiu tots els dies.

17€/menú. Esdeveniments consultar

Cuina flexitariana, saludable i natural,amb producció pròpia 100%. La nostra cuina està compromesa amb l’alimentació saludable no transgènica. Utilitzem productes km0, ecològics i de temporada. Afavorim al productor local i ens adaptem a dietes veganes, vegetarianes i amb qualsevol sensibilitat o al·lèrgia.

El restaurant Maspubills està ubicat dins del càmping ecològic Ecocamp Vinyols, a 5km de les platges de Cambrils. Integrat dins d’una finca agroecològica, ens definim per una cuina natural i de productes locals, seguint la mateixa filosofia de benestar, salut i relax que oferim en el càmping. La història del restaurant Maspubills és extensa, comença la seva activitat en el moment de fundar-se el càmping, el 2005, moment en que regenta la cuina la Ma Rosa Ribés, fundadora del projecte. La Ma Rosa defensa la cuina natural, ecològica i de proximitat des dels inicis. A més per la seva filosofia animalista, té una tendència accentuada cap a la cuina vegetariana. Després de la seva jubilació, no s’encerta en la decisió d’externalitzar la gestió del restaurant i passen 5 anys en que la cuina que s’hi ofereix no ens representa de cap manera. A finals del 2016 decidim agafar les regnes del negoci de nou. Tenint molt clar el tipus de cuina que volíem, vam contactar amb en Xavi Fabra perquè ens assessorés en la nova etapa. I aquí estem! Des d’un entorn immillorable, rodejats d’arbres fruiters, de fruita seca, l’hort ecològic i 5 hectàrees de tros amb vistes al mar, tenim 2 espais diferenciats en funció de la temporada.

La sala gran, orientada al sud, amb terra de fusta tropical i vidrieres de cara a mar on fem les menjades durant les temporades de primavera i tardor. En dies de més fred ens acompanya l’estufa de closca d’avellana. Per l’època de més calor, tenim la terrassa a l’exterior, on es pot gaudir de l’ombra verda dels arbres al migdia, i relaxar-se les nits a la fresca d’estiu, sota la llum dels fanalets.

Gràcies als espais que disposem, oferim tot tipus d’esdeveniments. Calçotades, favades, cuina de quaresma, degustacions de vins, degustació de l’oli nou, cuina marinera acompanyada d’havaneres. Tot donant a conèixer la nostra cultura culinària.

Receptes:

Maspubills restaurant eco