Lola Tapes, Platillos&Gins

 

David Amoros Aparicio

Despres de mes de 20 anys treballant al mon de la hosteleria i restauracio, en David cuiner de vocacio i autodidacta a complert el seu somni amb el naixement del Lola tapes,com ell defineix petita casa de tapes i “platillos d’el.laboracio casolana on ofereix productes de primera qualitat.

Al ben mig de Tarragona, a la plaça de la font, on es troba l’ajuntament de la ciutat, hi trobem el Lola tapes,petit restaurant i bar de vins, on podeu degustar des de vermuts acompanyats de llaunes a tapes i platets amb productes procedents de l’agricultura ecologica  i peix fresc de les llotges de la provincia.

Lola Tapes, Platillos&Gins

Plaça de la font -47

Tarragona

Tel. 977 212 579

som@lolatapes.cat

Obert: De dilluns a diumenge de 13:00 H a 16:00 hores i de 20:00 H a 24:00 hores. Dimarts matí tancat

Preu mig: 20€ a 35€

El Lola tapes es un petit restaurant i bar de vins. amb una capacitat per a 25-30 persones, am una terrassa al ben mig de la plaça de l’ajuntament, on en david i la seva parella, la Ivone, t’ofereixen una carta on trobem mes de 30 tapes , desde les classiques braves, o les croquetes de carn d.olla a plats mes el.laborats com son els murralets amb favetes saltejades, el pop de cambrils amb patata i romesco casola, les ortigues del delta…per anomenar.ne algunes, a mes de les suggerencies del dia depenent del que troven a la llotja…tots els plats el.laborats amb productes del camp de Tarragona, procedents de l’agricultura ecologica .  no podem deixar d’anomenar les mes de 390 referencies de vins, ecologics,naturals,biodinamics…i de les principals d.o.q del pais.

El millor que podeu fer al Lola tapes es deixar.se aconsellar per aquesta parella…tant amb les tapes com en els vins…i disfrutar  d’una bona estona en un ambient informal , on us tractaran com si estiguessiu a casa vostra.

Lola Tapes, Platillos&Gins