Hotel Gastronòmic del Teatre**** – Restaurant La Calèndula

 

Iolanda Bustos

Xef especialitzada amb cuina botànica, reconeguda com a la cuinera de les flors; regenta el Restaurant La Calèndula de l’Hotel del Teatre**** de Regencós (Baix Empordà), des d’on ensenya a estimar el paisatge i la natura a través de la seva proposta gastronòmica amb ingredients silvestres que ella mateixa recol•lecta en camps, camins, platges i boscos de l’Empordà.

També ha creat la marca Beuflor amb la que elabora productes artesans amb plantes i flors, que comercialitza des del mateix Hotel Restaurant. www.iolandabustos.com

El Restaurant La Calèndula està ubicat a l’antic teatre del poble medieval de Regencós, units a l’Hotel del Teatre****, al cor de la Costa Brava, envoltat de natura, entre el mar i la muntanya… on la cuina és una fidel interpretació del paisatge i del millor producte de la zona amb creativitat i distinció utilitzant herbes, flors, arrels i fruits silvestres de pròpia recol.lecció.

 

 

La Calèndula

C/ Nou, 2

17214 – Regencós (Girona)

Espanya

Tel. 972 303 859

info@lacalendula.net

http://www.lacalendula.net

Migdies:    13:00 – 15:30
Vespres:   20:00 – 22:30

El restaurant La Calèndula tanca de nadal a setmana santa.

Abril, Maig, Octubre, Novembre i Decembre està obert els caps de setmana.

De juny a finals de setembre obrirà cada dia.

PREUS: Menú degustació silvestre 74€ (només temporada Baixa) a la carta preu mig de 55€

El restaurant está ubicat al centre del poble medieval de Regencós. A l’antic teatre del municipi. Dins aquest espai l’estudi d’interiorisme tres Trastos ha creat una harmonía que uneix els 4 elements, terra, foc, aire i aigua; doncs el benestar i confort forma part de l’experiència naturalista que es vol oferir a La Calèndula.
Respectant l’ànima de l’espai, s’hi continúen celebrant maridatges, espectacles i festes que evoquen felicitat amb la millor gastronomía local, una cuina que respecta les tradicions amb el millor producte dels mercats i les llotges de l’Empordà.
El Sr. Salvador Cassaseca, sumelier, i a l’hora encarregat d’harmonitzar l’equip perquè el conjunt sigui una experiencia única.

La Calèndula