Xavier Fabra Fernández

La meva cuina no té fums, és una cuina senzilla, amb tocs bojos respectant l’antropologia del plat. Rebusco en els sabors de sempre d’un bon producte de temporada ecològic i local. Remeno el bon peix de les llotges del Serrallo i l’Ametlla de mar, buscant aquells platillos que es feien a bord. M’encanta el formatge i el vi, tenim alguns dels millors exemples del formatgers catalans i una selecció de vins de varietats properes del Camp de Tarragona.
En un recull ràpid fàcil d’entendre: et posem al plat un territori el camp de Tarragona.

QuintaForca Restaurant

Pedania de Casafort nº 7

43887  Nulles

(Tarragona)

Tel. 676 939 859

quintaforca@gmail.com

www.quintaforca.cat

Obert: De divendres a sopar a diumenge a dinar

Festius consultar

Preu mig: Des de 36€  sense vins.

Tel. 676 939 859

El QuintaForca us acull en una caseta restaurada del segle XVIII, d’una petita pedania al bellmig d’un entorn rural rodejat d’infinits camps de vinyes. Hi trobareu tres petits menjadors privats on hi poden cabre com a molt 24 persones. És un espai on pretenem que s’aturi breument el temps. Un petit restaurant amb una gran cuina

EXPLICACIÓ DEL RESTAURANT

Quintaforca neix del compromís i del descobriment d’un territori i la seva gent.
Elaborem una cuina de proximitat i ecològica, espontània, sense pretensions; amb productes frescos acabats de collir.
Per la nostra cuina, passa el bo i el millor del pagès, del pescador i del viticultor del Camp de Tarragona; posant en valor la temporalitat del producte, i on es promou la subtilesa de descobrir, dia a dia, l’evolució dels plats segons les estacions.
Amb aquesta paleta de colors pretenem que es pugui descobrir pam a pam la nostra terra, els seus racons, en una cuina de sempre feta per avui.
Elaborem un tast degustació per a seduir-vos i fer aturar breument el temps perquè durant una estona, només us permeteu el gaudir de la taula.
Per nosaltres la vida és allò que passa entre menjades i bona companyia.
Disposem d’una petita bodega de cerveses fresques i vins de les comarques de Tarragona i les seves D.O., formada de vins naturals, biodinàmics i ecològics

Receptes:

Cookies and Milk

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at

Creme Brulee

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at

Homemade Bread

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et,

QuintaForca