David Peral Limon

Cuiner rodat durant 10 anys en varis restaurants, hotels i càterings de Barcelona i rodalies. Reciclat com a elaborador de formatge, decideixo deixar la ciutat fa dos anys empès per la meva passió formatgera i atret pel mon rural. Fruit de la bona relació amb en Salvador Maura, veu la llum l’Espai de Tast Mas d’Eroles, on intentem reflexar el territori al plat.

Espai de Tast Mas d’Eroles

Masía Mas d’Eroles, s/n

25797 Adrall

Tel. 973 38 73 38

masderoles@gmail.com

www.masderoles.com

De dimecres a dissabte de 13:00 a 15:00 i de 20:00 a 22:00

Diumenge de 13:00 a 15:00

Preu mig: 25,00 €

Local a peu de carretera, restaurat respectant els materials i l’estructura del que havia estat, uns baixos de casa de pagès. Acollidor i càlid, decoració rústica de pedra i fusta, màxim 24 places.

Pàrquing privat i local adaptat.

La base de la nostra cuina son els formatges que fem al Mas d’Eroles, acompanyats dels ingredients que trobem el més a prop possible (patates, mel, cervesa, pa de sègol, carn de vedella ecològica, espígol, nyàmares, …) . Els camps que envolten el Mas ens donen els farratges per alimentar les nostres vaques, amb la seva llet elaboren 12 tipus de formatges tots amb llet crua, des de una pasta filada (ESCALDAT) fins a formatges de pasta trencada (CASTELLOT).

Entre altres coses podem trobar: torrades gratinades amb ceba caramelitzada i ERMESENDA amb comí i cogombrets envinagrats; sopa de formatge escaldada de pa de sègol bolets i donja; ROS D’EROLES al forn; la tradicional raclette amb tres formatges; amanida caprese feta amb ESCALDAT.

Receptes:

Espai de Tast Mas d’Eroles