Carme Mora

Nascuda a Rubí, (Barcelona) l’any 1961, i Cervianenca (les Garrigues) d’adopció. Passió i vocació per la cuina desde que jugava a la seva cuineta de fusta amb 5 anys.
Amb els anys va nodrir-se de la cuina de la seva mare i de la seva sogra, dues grans cuineres, i fou més tard quan es professionalitzà a l’escola Joviat a Manresa.
L’any 2007 inicia el seu gran projecte, un restaurant situat a Cervià de les Garrigues, casa seva; amb el nom “ els fogons de la Carme”.

Al 2020 fa un gir i decideix posar-se davant d’un nou camp, l’espai de Tast del Mas d’eroles, a Adrall (Alt Urgell).Amb en Salvador Maura i el seu equip comença a treballar i coneixer el meravellós i extens món dels formatges i tot el seu procés.
Hi ha una frase de Marcel Boulestin (França) que la defineix: la cuina no és química, és un art; requereix instint i gust en comptes de mides exactes.

Espai de Tast Mas d’Eroles

Masía Mas d’Eroles, s/n

25797 Adrall

Tel. 973 38 73 38

masderoles@gmail.com

www.masderoles.com

De dimecres a dissabte de 13:00 a 15:00 i de 20:00 a 22:00

Diumenge de 13:00 a 15:00

Preu mig: 25,00 €

Local a peu de carretera, restaurat respectant els materials i l’estructura del que havia estat, uns baixos de casa de pagès. Acollidor i càlid, decoració rústica de pedra i fusta, màxim 24 places.

Pàrquing privat i local adaptat.

La base de la nostra cuina son els formatges que fem al Mas d’Eroles, acompanyats dels ingredients que trobem el més a prop possible (patates, mel, cervesa, pa de sègol, carn de vedella ecològica, espígol, nyàmares, …) . Els camps que envolten el Mas ens donen els farratges per alimentar les nostres vaques, amb la seva llet elaboren 12 tipus de formatges tots amb llet crua, des de una pasta filada (ESCALDAT) fins a formatges de pasta trencada (CASTELLOT).

Entre altres coses podem trobar: torrades gratinades amb ceba caramelitzada i ERMESENDA amb comí i cogombrets envinagrats; sopa de formatge escaldada de pa de sègol bolets i donja; ROS D’EROLES al forn; la tradicional raclette amb tres formatges; amanida caprese feta amb ESCALDAT.