El Ginjoler a l’Hort del Rector

 

Carme Picas

La Carme va començar a cuinar de petita els caps de setmana al Santuari de Montgrony. Filla de pagès combina les dues activitats fins que comença a estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Girona. Alterna els estudis amb la feina al Racó del Francès a Ripoll, La Llar de Roses i finalment treballa al Celler de Can Roca 3 anys i una estada d’estiu al Bulli. Amb en Xevi Gubau, company de vida i de feina, l’any 2000 obren el càtering el Ginjoler i al 2013, el Ginjoler a l’Hort del Rector a Sant Feliu de Guíxols.

Cuina d’arrel catalana, basada en l’horta de Sant Feliu i la Vall d’Aro, peixos de la llotja de Palamós de pesca sostenible, carns i formatges de proximitat. Treballem una carta de vins vius, amb la mínima intervenció possible, prioritzem petits productors que procurem conèixer personalment.

El Ginjoler a l’Hort del Rector

Monestir de Sant Feliu de Guíxols, s/n

17220 Sant Feliu de Guíxols (Girona)

+34 620 623 454

restaurant@elginjoler.com

www.elginjoler.com

Hivern:

Divendres, dissabtes i diumenges de 13:00 a 15:30h i divendres i dissabtes de 20:30 a 22:30
Estiu:

Tancat els dilluns, excepte agost obert cada dia.

Millor comprovar horaris a la pàgina web des d’on es poden fer reserves directament.

De 30 a 60€

El restaurant El Ginjoler està ubicat dins el Monestir benedictí de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. En les èpoques que el temps ho permet obrim l’Hort del Rector, espai emblemàtic, pausat i auster que genera benestar i sorprèn alhora per la seva càrrega històrica. D’altra banda disposem de l’antic Refectori on menjaven els monjos, on servim els dies frescos o de mal temps.

Aquesta ubicació extraordinària ens dona ales i arrels per a treballar amb productes de qualitat i proximitat, amb una filosofia molt lligada a l’horta per una banda, i a la cuina de mar i muntanya per l’altra.

El Ginjoler a l’Hort del Rector