Joan Luque Sirera

Cuiner inquiet i curiós apasionat pel producte i pel territori, gran coneixedor de la cuina dietètica i de la cuina de bolets i plantes.

Gran seguidor i practicant de la cuina energètica.

Estudiós de les antigues espècies vegetals en perill d’extinció i productor de vegetals ecologics i fruiters recuperats.

El Celler dels Joglars

C/ Ribera de Montardit 13

-25560- Montardit de Baix-Sort- Pallars Sobirà- Lleida

Tel. 973 620 663

cuinaeco@hotmail.com

www.elcellerdelsjoglars.com

Obert: De dijous a dilluns de 13:30H a 16:00 Hores i de 20.30H a 23:00 Hores

Tancat dimarts i dimecres

Vacances del 6/1 al 31/1 i del 1/7 al 10/7

Preu mig: 20€/40€ .

Petit restaurant de muntanya ubicat als baixos del Hotel Rural l’Alcova on s’aposta per una cuina ecològica i de proximitat recuperant receptes antigues donant-li’s un gir per actualitzar-les.

Especialitzats en cuina de bolets i de caça, així com en productes recollits als boscos i prats del voltant del hotel.

Petit restaurant de muntanya on es recuperen i s’evolucionen les receptes de sempre per així evitar la pèrdua de la cultura gastronòmica del territori.

LA cuina del restaurant es basa en una cuina de producte convertint-nos, així en fanàtics del producte de qualitat i proximitat.

Grans predicadors de la cuina de bolets i de la cuina amb productes 100% naturals, recollits i/o conreats per nosaltres mateixos.

La cuina del Celler dels joglars canvia tal i com canvien les estacions del any, adaptant-se així a la disponibilitat de producte en el seu màxim exponent de qualitat.

Receptes:

El Celler dels Joglars