Josep Palau Castells

Tercera generació de restauradors, ramaders i apassionats del nostre territori, la Vall de Manyanet, al Pallars.

Centrem a la nostra cuina en tots aquells productes ecològics que ens envolten, i tenim el gust de poder-los produir de principi a fi, com la vedella bruna, els cabrits, les hortalisses, així com també les plantes i herbes silvestres.

Casa Masover

 C/Únic, s/n 25555 Buira (Lleida)

T. (+34) 973 661 700

Whatsaap 659602441

informacio@casamasover.com

www.casamasover.com

13:30 a 15h i divendres, dissabte i festius 20:30h a 21:15h.

Preu: 30€ a 45€

 

Tradició i innovació als nostres fogons.

Al Restaurant Casa Masover trobareu una cuina tradicional complementada amb pinzellades d’autor. Tenim com a pal de paller la cuina de la padrina, però a la vegada l’hem matisat per tal de modernitzar-la i fer-la més atractiva a la vista i al paladar. Aprofitem les darreres tecnologies, com el buit, per a cuidar, mimar i treure el millor rendiment dels productes, per tal que ho gaudiu com mai a casa nostra.

Productes de temporada i del nostre hort.

A més a més, podreu tastar des de la vedella bruna dels Pirineus ecològica de la nostra explotació, el xai xiquet i cabrit del nostre oncle, els enciams, els tomàquets, les trumfes, cebes, pastanagues, carbassons, mongetes, gerds… tots plantats i collits al nostre hort. I no ens oblidem dels embotits elaborats a casa amb la principal estrella, el xolís. Tot plegat elaborat sempre amb la més gran humilitat, buscant la perfecció, la tradició i senzillesa a la vegada.

Receptes:

CASA MASOVER