Bodega La Peninsular

 

Sergio Gil Flores

Gastropòleg, cuiner  i director del grup Taberna y Cafetín Barceona, que disposa de varis locals en el cor de Ciutat Vella. Sensibilitat per plats tradicionals de la cuina catalana. Arrossos i peix són la base de la seva gastronomía.

Actualment és el cuiner executiu del grup Taberna y Cafetín Barcelona, que comprèn diversos locals al cor de Ciutat Vella.

Tel. 932 21 40 89

Restaurant mariner que treballa directament amb la Llotja de pescadors de Barcelona. Producte de mercat amb propostes i suggerències diaries i especialitats en tapes i racions.

Bodega La Peninsular

Carrer del Mar, 29 / Rector Bruguera 30

08003 Barcelona

Tel. 932 21 40 89

lallibertaria@yahoo.es

www.tabernaycafetin.es

La Peninsular és una bodega gastronómica i tasca marinera ubicada en un carrer secundari de la Barceloneta. Fem cuina de mercat, patrimoni dels xiringuitos que van desaparèixer amb les Olimpíades. Productes de proximitat que arriben a diari de la llotja de peixos de Barcelona. Cuinem marisc, arrossos i plats tradicionals. Oferim una amplia carta de plats i tapes, vins i vermuts, a més a més d’una selecció de suggeriments diaris.

 La nostra aposta per la qualitat i compromís amb l’entorn, ens porta a treballar amb productes de proximitat i local, amb ramaders, agricultors i pescadors de la comarca.

El local, autèntica bodega , tambè disposa d’un subterrani ple d’història. En l’actualitat és un espai reservat, però originalment, allà cap a 1765, era l’assecador de bacallà de la finca i, de forma ocasional, durant els bombardejos a Barcelona al 1937, un refugi antiaeri.

Bodega La Peninsular