TROBADA DE CUINERS SLOW FOOD KM 0. EMPORDÀ

7 de maig de 2018

 El proper dilluns dia 7 de maig tindrà lloc la Trobada de Cuiners Slow Food-Km0 a l’Empordà. La trobada començarà a les 9 del matí a Figueres, des d’on sortirà el grup de cuiners/es en autobús cap al Celler la Gutina (a Sant Climent Sescebes). Allà es visitaran les vinyes i el celler, es realitzarà la reunió de cuiners i es farà un tast de vins i un esmorzar.

La segona visita que es farà durant la jornada serà a Pals, on es coneixerà l’interessant projecte de l’Arròs Estany de Pals, visitant-ne els arrossars i el molí.

Finalment, es farà un dinar de germanor al restaurant Sol Blanc de Pals, en que es podran degustar diverses cerveses i vins de l’Empordà.

Aquestes trobades de cuiners són una de les activitats organitzades pels cuiners Slow Food-Km0,  que tenen per objectiu compartir vivències entre els cuiners/es, així com també conèixer a pagesos de la zona que treballin en el bo, net i just.

Qui vulgui pot començar al trobada el diumenge dia 6 de maig, en que es soparà al restaurant Slow Food-Km0 l’Integral de Figueres, coneixent d’aquesta manera la cuina d’un dels cuiners membres del grup, l’Òscar Bigas.

Inscripcions a: goo.gl/rVv1Bg,com a molttard el dia 27 d’abril.

Pe a més informació es pot contactar amb Secretaria Tècnica: Núria Serena. coordinadora@km0slowfood.com. 669454561

Esperem que la trobada sigui molt profitosa!

Descarregar el cartell de la Trobada

Descarregar el programa de la Trobada