Un any més, ha arribat l’hora de lliurar el distintiu Km0-Slow Food als restaurants de Catalunya que han apostat pels aliments de proximitat aliments nets, bons i justos. I ens plau informar-vos que enguany l’acte de lliurament de plaques lloc el proper dilluns 23 de febrer del 2015 a Gallecs (Vallès Oriental), i us convidem a participar-hi.

Com bé sabeu, és costum dins de l’acte dur a terme el Mercat de la Terra que estarà actiu des de les 10:00 del mati i que comptarà amb més de 40 petits productors vinculats al moviment Slow Food.

Enguany també cal destacar la presentació del llibre d’en Pep Salsetes “La Cuina del Vallès”, un recull de receptes recuperades a la comarca, conduit per en Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.

La presentació de l’acte del lliurament dels distintius als cuiners que anirà a càrrec d’en Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic i els lliuraran els reconeguts cuiners Fermí Puig i en Ramon Parellada, dues persones del món de la restauració molt arrelats al nostre territori.
Després del lliurament dels distintius tindrà lloc el dinar que oferiran els cuiners dels restaurants Km0-SlowFood del Vallès que posarà en valor els productes de la comarca, sobretot pel que fa a la promoció de la recuperació de varietats antigues de llegums del Vallès.

A continuació us detallem la programació d’activitats que es desenvoluparan al llarg del dia:

PROGRAMA LLIURAMENT DELS CARGOLS 2015 – Dilluns 23 de Febrer del 2015

09.30h Trobada i acreditacions a la plaça de l’església de Gallecs
10.00h En Pep Salsetes ens farà entra en calor donant-nos la benvinguda amb “L’Escaxarrutat”
10.00h Mercat de la Terra de productors vinculats a Slow Food de Catalunya.
11.30h Presentació del llibre “La Cuina del Vallès” d’en Pep Salsetes amb la col·laboració d’en Toni Massanés
12.30h Assemblea de cuiners i restaurants Km0-SlowFood Catalunya.
13.00h Lliurament de plaques als Restaurants Slow Food km0 2015 a càrrec d’en Fermí Puig i Ramón Parellada. L’acte el presentarà en Pep Palau
14.00h Dinar a la plaça de l’església de Gallecs vora els focs i el caliu de la nostra terra. Oferirem una “Passeig pel Vallès” a càrrec dels restaurants Km0-Slow Food del Vallès. Preu del dinar: 25€/persona
17.00h Final de Festa amb el grup musical Aires del Montseny, balls tradicionals del Vallès.

Per fer la reserva del dinar cal que envieu un correu a l’adreça slowfoodvallesoriental@gmail.com, indicant el vostre nom i que feu l’ingrés dels 25€ per persona al nº de compte: ES10 2013 0842 94 02003829100 fins el dia 19 de febrer. Si teniu qualsevol intolerància alimentària i/o al·lèrgia us agrairíem que els ho féssiu saber quan abans millor per tal que us ofereixin una alternativa adequada.

Ens veiem a Gallecs el dia 23!!!