Ateneu Cooperatiu La Baula

Convivia

Jordi Poch i Sabaté

Cuiner autodidacta, nascut en una fonda de poble entre cassoles, plats, tertúlies i cafès. Primer s’apassiona per la gastronomia, el vi, la cervesa artesana i el servei de sala però sempre mirant de reüll la cuina on, quan hi posa els peus, s’hi queda. La vida gira entre la cuina i la música, entre cassoles i tambors.
La cuina de casa, de les mares i àvies i la informalitat. Defensor del producte de temporada, dels petits projectes agroecològics, de l’autogestió i de la economia solidària.
La cuina, la música i la cooperació com a forma de vida.
Sense economIa solidaria no hi ha gastronomIa que valgui.

Restaurant cooperatiu on hi podeu trobar menú de dimarts a dissabtes i carta les nits de dijous, divendres i dissabtes. Amb una aposta per les productores locals i petits projectes agroecològics que treballen per la sobirania alimentària.

Ateneu Cooperatiu La Baula

C/del Nord,4

Lleida 25007

Tel. 873491304

contacta@lacuinadelcomu.coop

www.lacuinadelcomu.coop

Menú laborals 9,90€

Menú dissabte 13€

Preu mig carta: 18€

La Cuina del Comú som un projecte integrat a l’Ateneu Cooperatiu La Baula. Un espai autogestionat i amb un funcionament assembleari, que té l’objectiu de construir i enfortir lligams amb el teixit social de la ciutat, donant veu i vetllant pels drets i la justícia social, la sostenibilitat i la igualtat.
La Cuina del Comú som una cooperativa autogestionària que des de 2015 treballem per promoure l’economia solidària en l’àmbit de la gastronomia. La proposta es basa en la compra a petites productores de la zona, oferint una cuina compromesa amb l’entorn i les persones.
A la Cuina del Comú hi trobareu aliments amb història. Coneixent tot el que hi ha darrera de cada aliment, sabreu qui ho cultiva, qui ho cuina i qui s’ho menja.
Volem donar valor a la cuina de sempre, la de les nostres mares i àvies, d’una forma transformadora, creant lligams, enfortint una xarxa
alternativa al sistema agroeconòmic i contribuïnt a la sobirania alimentària.
Volem economies que alimentin persones perquè cuinar és un acte revolucionari.

Ateneu Cooperatiu La Baula