Stéphanie Calderón

La cuina de la Steph té inspiracions dels seus orígens francesos i dels seus viatges culinaris. Les formacions van començar de manera autodidacta i en el seu temps lliure, ja que ve d’una branca professional diferent. L’any 2013 entra dintre la filosofia dels productes ecològics, de proximitat i de temporada.

L’Artesanal

Plaça Josep Barangé Bachs, 4

08402 Granollers (Barcelona)

+34 93 879 26 18

info@lartesanal.cat

http://www.lartesanal.cat/

Dimarts: de 11h a 20h

De Dimecres a Divendres: de 11h a 24h

Dissabte: de 12h a 24h

Restaurant fundat el 2016, consta de dues plantes amb ambients diferents i molt acollidors.
Disposem de 7 aixetes de cervesa artesana que són rotatives i una carta que canvia cada temporada, on podreu trobar plats vegans, vegetarians i sense gluten, a més de carns i peixos de productors locals i ecològics.

Al migdia pots gaudir d’un àmpli menú de proximitat i saludable.

Fundat el 2016. L’Artesanal és un establiment amb encant de dues plantes que conserva les parets de pedra originals amb la incorporació de materials naturals com la fusta i el ferro, que fan de l’espai un lloc acollidor i càlid.

Estem orgullosos de la nostra proposta gastronòmica, que planteja una forma d’entendre la relació amb el territori i el respecte als ritmes de cada estació, oferint una àmplia varietat de plats elaborats amb productes frescos de temporada, així com opcions veganes i vegetarianes. A més d’oferir una gran selecció de cerveses artesanes i vins naturals.

El consum individual és un motor de transformació global: apostem per un consum respectuós amb el medi ambient mitjançant el compromís amb productors i productes locals de qualitat.

Receptes:

L'Artesanal