Antaviana

 

Rosina Miserachs i Busqué

Cuinera autodidacta des de fa 25 anys. Previament, com a biòloga i farmacèutica va treballar a l’indústria alimentaria, fet que provocà com a reacció una recerca constant dels productes mes naturals, propers i de temporada, i un màxim respecte per ells a l’hora d’elaborar-los.

Situats a pocs metres del museu Dalí, oferim una petita carta de plats de temporada, tapes i vins a copes, en un espai reformat recentment amb criteris de sostenibilitat.

També disposem de menjador privat i per grups fins a 25 comensals.

Antaviana

C/  Llers 5

17600 – Figueres – Girona

Tel. 972 510 377

info@restaurantantaviana.cat

www.restaurantantaviana.cat

Obert:

De dimarts a dissabte, de 13:00 H a 15:30 H, i de 19:30H a 23:00 Hores.

Diumenge de 13:00 H a 15:30 Hores.

Preu mig: Menu migdies laborables: 16,00 €.

Preu mig a la carta: 35,00 €.

Varem començar a treballar fa 25 anys, en un espai minúscul on només es servien torrades i plats freds. Al 1990, vem fer una primera ampliació en un local annex, ja amb una petita cuina, i una capacitat de 20 places.

Veient la necessitat d’ampliar l’oferta, el 2012, varem rehabilitar un tercer espai ruinós, amb el resultat que es veu a les fotografies, amb una cuina mes gran i ben equipada, una zona de barra i recepció, un menjador al pis superior, molt lluminós, i un altre menjador en planta baixa destinat a grups o àpats privats.

En qualsevol de les tres etapes, sempre hem prioritzat el producte, la compra directe a productor, la temporalitat, i unes mínimes manipulacions. Cal dir que ens trobem en una comarca especialment privilegiada per poder-ho fer aixís.

Antaviana